DBE Configurator

DBE Configurator: Upgraden Low-H2O radiatoren.

Met het Dynamic Boost Effect introduceert Jaga een nieuwe generatie intelligente radiatoren die voor zichzelf denken en autonoom inspelen op de omstandigheden.

Revolutionaire DBE-technologie
Vergelijk het gerust met de overgang van lp naar cd, of van video naar dvd. DBE maakt jouw radiatoren kleiner, krachtiger én aangenamer.

De vooruitstrevende Low-H2O warmtewisselaar gekoppeld aan de revolutionaire DBE. Of het beste statische systeem aan een nieuw dynamisch systeem. De DBE bevat high tech mini-activators en wordt gestuurd door een microchip. Deze combinatie garandeert een hoger vermogen, een snellere reactie én een zuinigere werking.

Sneller opwarmen
Een traditionele radiator neemt zijn tijd. Pas wanneer hij zichzelf voldoende heeft opgewarmd, geeft hij warmte door aan de lucht. Door zijn kracht en snelheid beperkt DBE deze energieverslindende inlooptijd tot een absoluut minimum. De opwarmtijd is korter, de warmteafgifte sneller én efficiënter.

 Minder naverwarmen
Benadert de kamer de gevraagde temperatuur? Dan verminderen DBE-radiatoren automatisch en tijdig hun activiteit. Traditionele radiatoren warmen nog een tijd hardnekkig door en verspillen energie.

Low-H2O en DBE: het beste van beide werelden.
Een vernuftig systeem met een supergemakkelijke bediening.

Intelligente radiator.
Jaga programmeert de microprocessor volledig voor. Je stelt éénmalig de maximale kamertemperatuur in. Van dan af regelt de radiator alles zelf. De microprocessor meet en verwerkt continu de temperatuur van de kamer en van het water in de radiator. Zo herkent hij zelfs de omschakeling van nacht- naar dagprogramma. En heb je extra warmte telkens als het nodig is, volledig automatisch.

Eén druk op de knop
Wil je een niet-verwarmde kamer toch onverwacht gebruiken? Eén simpele druk op de boost-knop en de radiator geeft superveel boost-warmte af. Met diezelfde knop ze je de radiator in stand-by of in comfortmodus.

Samenstelling DBE set:
Elke set bevat de bediening, sturing, voeding en een duidelijke handleiding. Alle onderdelen van de DBE set zijn eenvoudig te installeren. Ze zijn samen verpakt, maar los van de radiator.

DBE op bestaande Low-H2O radiatoren
DBE kan geïnstalleerd worden op bijna elke bestaande Low-H2O radiator, indien er voor een elektrische aansluiting gezorgd kan worden of er een stopcontact in de buurt is. Bij sommige radiatoren zal een gat van 10mm in een console geboord moeten worden voor doorvoer van de voeiding. Voor de rest is het enkel opklikken, stekkertjes verbinden en klaar!

 

Wil je weten hoeveel vermogen je extra behaald met een DBE configurator of wil je nagaan hoeveel DBE units je benodigd bent om jouw Low H2O radiator te upgraden, klik hier.


Let op! Dit is een bestelartikel en kan zodoende niet uit voorraad geleverd worden.
Verwachte productie- / levertijd circa 2-6 weken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.