Geen idee welke radiator u nodig heeft?

Laat u informeren!

Radiator keuze

Radiatoren

Radiator kopen? CVtotaal is specialist in het verzorgen van radiatoren in alle soorten en maten. De radiator is een onmisbaar element binnen het verwarmingssysteem van uw woning of bedrijf. Mocht u nieuwe radiatoren nodig hebben voor uw bestaande of nieuwe woning, dan hebben wij het meest uitgebreide assortiment radiatoren voor elke situatie. U kunt kiezen uit de beste merken en verschillende soorten. Op deze pagina helpen wij u daarom graag een eindje op weg om de perfecte radiator te vinden voor uw situatie. Lees meer over radiator vervangen.

Vind snel uw radiator

Gebruik onze radiatorzoeker om een geschikte radiator te vinden.

  • Ruim aanbod aan topmerken
  • Snel naar de juiste radiator
  • Altijd voordelige prijzen
Hoogte
Lengte
Soort
Kenmerk
Vermogen

Soorten radiatoren

Voor elke woning of gebouw is er een passende oplossing voor verwarming met radiatoren. Hieronder geven we meerdere soorten radiatoren weer waar u keuze uit kunt maken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een radiator bij uw warmtepomp of een radiator voor uw renovatiewoning, CVtotaal heeft het! Ga snel naar één van onze soorten en ontdek welke radiator het beste past bij uw situatie.

Radiator merken

Bent u op zoek naar een radiator met een specifiek merk? We geven hier een overzicht van al onze merken. Elke merk heeft zijn eigen stijl en kenmerken. Waar bijvoorbeeld Jaga meer gericht is op modern lage temperatuur radiatoren, is Brugman bekend als het merk met zijn vertrouwde traditionele paneelradiatoren met een geribbelde voorzijde. Klik op één van de merken en bekijk de voordelen!