Stelrad radiatoren

Stelrad is een internationale speler in de staalplaat radiatoren. In Nederland kennen we ze vooral van hun paneelradiatoren. Stelrad radiatoren worden veel verkocht en dat hebben ze te danken aan hun goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dit vertaald zich in een afzet radiatoren van rond de 1 miljoen stuks per jaar!

Naast radiatoren van Stelrad kan je ook bij ons terecht voor andere merken, zoals Henrad radiatorenJaga radiatoren, Comfortlux radiatoren, Thermrad radiatoren en nog meer!

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 127

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 127

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Het bedrijf is dagelijks bezig met kwaliteitsmetingen, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat werpt zijn vruchten af. Bij CVtotaal zijn de Stelrad Vertex Plan en de Stelrad Vertex Style verkrijgbaar; hoogwaardige, verticale designradiatoren.

Alle Stelrad radiatoren hebben standaard 10 jaar fabrieksgarantie.

Ketels ouders dan 6 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels jonger dan 5 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Stelrad radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

Bereken je benodigde vermogen via onze handige rekentool, zodat je nooit in de kou zit.