Stelrad Vertex Plan

De Stelrad Vertex Plan is een verticale designradiator met een vlakke voorplaat en strakke zijpanelen. Dit alles maakt dat de radiator een compacte eenheid vormt welke naadloos aansluit bij een moderne woning. Het is een decoratieve radiator uitermate geschikt voor mensen die zich storen aan het uiterlijk van hen oude radiator.

Radiatoren van het type Stelrad Vertex Plan zijn geschikt voor plaatsing in ruimtes waar de breedte van een wand beperkt beschikbaar is. Door de verticale afmetingen is de Vertex Plan radiator uitermate geschikt voor plaatsing in de hal of keuken maar ook voor andere ruimtes waar een verticale radiator meer geschikt is dan een horizontale radiator.

De Stelrad Vertex Plan radiator heeft vier aansluitingen: twee onderaansluitingen en twee bovenaansluitingen. Hierdoor kan er zelf gekozen worden welke gebruikt worden en wordt het montagegemak verhoogd, omdat je kunt kiezen welke aansluitingen gemakkelijker zijn voor jouw gewenste plaatsing. De middenaansluitingen zorgen dat de leidingen kunnen worden weggewerkt, zodat deze het design van de radiator niet beïnvloeden.

Ketels ouders dan 6 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels jonger dan 5 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Stelrad radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

De Stelrad Vertex Plan radiator is verkrijgbaar als Type 11, Type 20, Type 21 & Type 22 en heeft 10 jaar garantie.

Bekijk hier alle Stelrad radiatoren.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 65

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 65

per pagina
Van laag naar hoog sorteren