Stelrad Vertex Style

Een prachtige verticale designradiator, dat is de Vertex Style radiator van Stelrad. De radiator heeft een vlakke voorplaat met verticale design groeven, deze geven een extra dimensie aan het design. Hierdoor kan de radiator naast functioneel tevens als decoratief tot zijn recht komen. De trend bij het bouwen en renoveren van huizen is om te zorgen voor veel lichtinval, bij het ontwerpen van de Vertex Style radiator is dit meegenomen in het design. Het ontwerp van de radiator draagt namelijk bij aan een licht en ruimtelijk gevoel in een woning.

De Stelrad Vertex Style radiator bevat 4 aansluitingen, waarvan zich zowel aan de onder als de bovenkant 2 bevinden. Op deze manier kan de eindgebruiker zelf kiezen waar deze de leidingen wil aansluiten, door de middenaansluiting is dit relatief eenvoudig en kunnen de leidingen goed worden weggewerkt.

Ketels ouders dan 6 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels jonger dan 5 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Stelrad radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

De Stelrad Vertex Style radiator is verkrijgbaar als Type 11, Type 20, Type 21 & Type 22 en heeft 10 jaar garantie.

Bekijk hier alle Stelrad radiatoren.

 

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 67

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 67

per pagina
Van laag naar hoog sorteren