Thermrad radiatoren

Bent u op zoek naar een kwalitatieve radiator? Kies dan voor een Thermrad radiator. Het merk biedt al meer dan 25 jaar warmte-oplossingen voor iedere woning. Een thermrad radiator staat bekend om de goede kwaliteit voor de laagste prijs én veelzijdigheid in aansluitmogelijkheden. Bovendien geldt er 10 jaar garantie op de producten.

Het assortiment van Thermrad radiatoren
Het uitgebreide assortiment bestaat uit diverse Thermrad radiatoren, zoals een compact 4, super 8 plateau en super 8 compact. Twijfelt u nog over de Capaciteit en/of vermogen dat er nodig is? Bereken hier het vermogen van uw Thermrad radiatoren. Met dit merk kiest u voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Weet u al aan welke eisen uw nieuwe radiator moet voldoen? Gebruik de filtering op het aanbod voor een compleet overzicht van passende producten.

Hoge kwaliteitseisen en duurzaamheid
De hoogste kwaliteitseisen en geldende Europese normen worden aangehouden bij de productie van Thermrad radiatoren. Zo wordt de levensduur van de radiatoren gewaarborgd. Daarnaast zijn de producten duurzaam in gebruik, en de metalen of aluminium onderdelen zijn geschikt voor recycling en hergebruik.

Koop eenvoudig Thermrad radiatoren online
Wilt u een Thermrad radiator aanschaffen? Bij CVtotaal bestelt u de producten eenvoudig en snel online. Alle radiatoren worden gratis bij u thuisbezorgd. Bent u een beetje handig, dan kunt u de producten zelf plaatsen. Het is wel belangrijk om te weten dat de manier van aansluiten verschilt per type radiator. Twijfelt u om het zelf te doen, huur dan een vakman in.

Naast radiatoren van Thermrad kunt u ook bij ons terecht voor andere merken, zoals Henrad radiatorenJaga radiatorenVeraline radiatoren en Comfortlux radiatoren.

 

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 47

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 47

per pagina
Van laag naar hoog sorteren