Thermrad Super-8 Compact

Ten behoeve van optimaal installatiegemak, is deze Thermrad super 8 uitgerust met in totaal 8 stuks leidingaansluitingen, namelijk:aan iedere zijde 2 aansluitingen ½", alsmede 2 paar onder-aansluitingen ¾"-euroconus. Daarnast is deze horizontale radiator voorzien van een geribbelde voorzijde, sierrooster bovenop en dichte zijpanelen. 
Toch liever een soortgelijke paneelradiator, maar dan in een desing radiator uitvoering met vlakke voorplaat? Bekijk dan de Thermrad Plateau radiator.

De Thermrad super 8 compact is voorzien van een thermostatische insert M30. Je hoeft dus alleen maar een H-blok en thermostaatknop bij te bestellen wanneer je deze radiator aansluit aan de onderkant.

De Thermrad Super-8 is heel geschikt voor nieuwe installaties, maar ze is ook ideaal bij uitbreiding of vervanging van bestaande radiatoren. Elke super 8 radiator is compleet met handige klikconsoles voor snelle, veilige en naderhand onzichtbare wandmontage. De aanvoer- en retour CV-leidingen kunnen, bij toepassing van de onderaansluitingen, nagenoeg uit het zicht worden aangesloten. Afstand van de 2 middenaansluitingen tot de muur is bij elke Thermrad compact 8 - 66mm. Dankzij deze vaste afstand tot de wand, kunnen de leidingen, bij toepassing van de midden-onderaansluitingen, worden afgemonteerd nog voor de afmetingen bekend zijn.

Dikte radiatoren: type 11-70mm, type 21-73mm, type 22-106mm, type 33-165mm.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 275

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 275

per pagina
Van laag naar hoog sorteren