Vasco radiatoren

Vasco radiatoren worden ontworpen met een lange termijn visie. Een radiator van Vasco combineert een optimale warmteafgifte met een superieure kwaliteit.

Alle Vasco radiatoren worden nauwkeurig bestudeerd op eventuele productiefouten. De radiatoren van Vasco krijgen een cataforetische grondlak gevolgd door een eindafwerking van elektrostatisch aangebrachte epoxypolyestercoating. Vasco biedt de klant een garantie van 10 jaar op lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat.

Naast radiatoren van Vasco kan je ook bij ons terecht voor andere merken, zoals Henrad radiatorenJaga radiatoren, Veraline radiatoren, Comfortlux radiatoren, en Thermrad radiatoren

Klik hier voor de Vasco Flatline documentatie

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 202

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 202

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Vasco radiatoren biedt diverse design lijnen aan:

-          Vasco Flatline

-          Vasco Primula

-          Vasco Carre

-          Vasco Flat V-Line

-          Vasco Flat P-Line

-          Vasco Vertiline VD

-          Vasco Vertiline VG

-          Vasco Bathline


De meest verkochte Vasco radiator is de Vasco Flatline, door binnen de vlakke plaat radiatoren een unieke prijs-kwaliteitverhouding te hanteren. Het assortiment Vasco radiatoren is zeer breed, begin gelijk met zoeken door links in het filtermenu je voorkeuren op te geven!

Zoals eerder benoemd worden Vasco radiatoren ontworpen met een lange termijn visie, dit vertaalt zich in de vormgeving. Vasco radiatoren hebben een vormgeving die losstaat van vluchtige trends of modestijlen. Door constant te werken aan het design van de Vasco radiatoren hebben ze een aantal karaktervolle radiatoren ontwikkeld, producten van deze tijd maar toch tijdloos. Dit is ook de reden waarom diverse Vasco radiatoren gerenommeerde internationale designprijzen in de wacht hebben gesleept: Red Dot Design Award, IF award, Design Plus Award, Designpreis Deutschland, Fnas d’Or, Henry van de Velde Label en meer.

Een ingetogen neutrale vormgeving maakt het mogelijk dat Vasco radiatoren in elk interieur tot hun recht komen: een strak minimalistische ruimte, een high-tech kantoor, een gezellige huiskamer of een klassiek historisch gebouw. Design dat opvalt door zijn soberheid, is in staat elke stijlconfrontatie aan te gaan. Een absolute noodzaak voor producten die gedurende lange tijd in een interieur aanwezig zijn. Deze designkwaliteit maakt, samen met zijn duurzame, functionele opbouw, de Vasco- radiatoren uniek voor toepassingen in badkamer, keuken, hal en woonkamer.

Ketels ouders dan 6 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels van jonger dan 5 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Brugman radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

Bereken je benodigde vermogen via onze handige rekentool, zodat je nooit in de kou zit.