Vasco radiatoren

Een nieuwe radiator kopen? Dan moet u zeker het merk Vasco overwegen. Stijlvol en mooi om te zien, en efficiënt en functioneel in gebruik. Daarnaast wordt er bij productie rekening gehouden met duurzame oplossingen en natuurlijk het gemak voor de eindgebruiker. Een radiator van Vasco is dé combinatie van optimale warmteafgifte met een ongeëvenaarde kwaliteit.

Het assortiment van Vasco
De Vasco Flatline wordt het meest verkocht vanwege de vlakke plaat radiatoren in combinatie met een hele goed prijs-kwaliteitverhouding. Bij CVtotaal vindt u een uitgebreid assortiment aan Vasco radiatoren met verschillend vermogen. Wilt u weten welk vermogen u nodig hebt? Gebruik dan onze handige rekentool om het benodigde vermogen uit te rekenen, zodat u precies weet welk product het best is voor u. In het assortiment vindt u:

Filter hiernaast op de specificaties die u nodig heeft en bekijk het aanbod van Vasco radiatoren.

Een moderne vormgevingDe Vasco radiatoren hebben een moderne en neutrale vormgeving die losstaat van vluchtige trends of modestijlen. Hierdoor is het product tijdloos en past het in iedere woning. Dit is ook de reden dat het merk meerdere designprijzen heeft gekregen. De vormgeving in combinatie met de functionele bouw zorgt ervoor dat de radiatoren perfect zijn voor zowel de badkamer, keuken, hal als woonkamer.

Kwaliteitsgarantie en afwerking
Alle Vasco radiatoren worden nauwkeurig gecontroleerd op eventuele productiefouten en gestelde kwaliteitseisen. De producten hebben een ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat. Zo weet u dat u een top product in huis haalt. Ook krijgt u 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Daarnaast krijgen de radiatoren van Vasco een kataforetische grondlak en worden afgewerkt met een elektrostatisch aangebrachte epoxypolyestercoating.

Naast Vasco radiatoren kunt u ook bij ons terecht voor andere merken, zoals Henrad radiatorenJaga radiatorenVeraline radiatorenComfortlux radiatoren, en Thermrad radiatoren.

 

 

 

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 201

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 201

per pagina
Van laag naar hoog sorteren