Vasco Bathline

De Vasco Bathline radiatoren zijn speciale verticale badkamer radiatoren. Er is dan ook focus gelegd op de eigenschappen waar een goede badkamer radiator over moet beschikken, namelijk: hoge warmteafgifte, gebruiksvriendelijk en een mooi design. Over deze eigenschappen beschikken de Vasco Bathline radiatoren dan ook zeker.

CVtotaal levert de Bathline BB en de Bathline BC radiatoren:

Bathline BB

De Vasco Bathline BB bevat dunne ronde buizen en D-vormige collectoren, dit uit zich in een prachtige designradiator met hoge functionaliteit. De ronde buizen geven een ruimtelijke uitstraling en kunnen tevens als handdoekrek functioneren.

Bathline BC

Anders dan de Bathline BB heeft de Vasco Bathline BC strakke vierkante buizen, deze zorgen voor een krachtige uitstralen en staan in mooi contrast met de ronde collectoren. De Bathline BC past goed thuis in strakke, minimalistische badkamers. De buizen kunnen tevens als handdoekrek functioneren.

Door een handige midden aansluiting kunnen de radiatoren relatief eenvoudig worden gemonteerd.

Beide badkamerradiatoren worden geleverd inclusief muurbevestiging.

Vasco biedt de klant een garantie van 10 jaar op lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat.

Bekijk hier alle Vasco radiatoren.

Lijst Productspecificaties tonen

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren