Vasco Carre

De Vasco Carré behoort tot de elite van de verticale designradiatoren. Met zijn rechte, vierkante buizen en verticale lijnen past deze radiator in elke kamer thuis. De Vasco Carré is samengesteld uit verticale buizen (25x25x1,2mm) welke zijn geplaatst op de achterliggende horizontale collectoren (35x2mm). De afstand tussen de verticale buizen bedraagt 5mm, dit geeft de Vasco Carré een strak en uiterst modern uiterlijk.

De achterliggende buizen zorgen ervoor dat de Vasco Carré zeer snel op temperatuur is en een optimale warmteafgifte heeft. De radiator is geschikt voor aansluiting op lage temperatuursystemen en kan hierdoor werken met een relatief laag energieverbruik.

De Vasco Carré bevat 6 aansluitmogelijkheden ½’’, inclusief een handige midden-onder aansluiting. Deze aansluiting maakt de radiator een stuk praktischer en montagevriendelijker, daarnaast kunnen de leidingen gemakkelijk worden weggewerkt bij de onderaansluiting.

Standaard wordt de Vasco Carré geleverd in de kleur RAL 9016, inclusief zijbekleding en muurbeugels.

Vasco biedt de klant een garantie van 10 jaar op lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat.

Bekijk hier alle Vasco radiatoren.

Lijst Productspecificaties tonen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren