Vasco Flat P-Line

De Vasco Flat P-Line is een plintradiator, ook wel de Vasco Flat Plint-Line genoemd. De plintradiator is de nieuwste variant uit de Vasco Flatline serie, voorgangers zijn de Vasco Flatline en de verticale Vasco Flat V-Line. De Vasco Flat P-Line is tevens een designradiator met zijn decoratieve vlakke voorplaat, zijpanelen en sierrooster. Deze omkasting is voorzien van een hoogwaardig afgewerkte witte structuurlak (S600).

De Vasco Flat P-Line radiator is zowel staand te monteren met de Vasco Plint-Line telescopische voeten, wandmontage is ook mogelijk met de Vasco Plint-Line wandconsoles. Door de beperkte hoogte komt de plintradiator prachtig tot zijn recht voor grote raampartijen. De Flatline serie van Vasco is zeer geschikt om te combineren door de gehele woning, hierdoor wordt één sfeer vastgehouden.

De Flatline Plint radiator van Vasco bevat standaard een geïntegreerd ventiel en heeft 8 aansluitingen. Door deze 8 aansluitingen is de radiator universeel aansluitbaar, ongeacht het type en de lengte. Tevens beschikt de Vasco Flat P-Line over een handige midden aansluiting, welke het montagegemak aanzienlijk verhoogt. Tevens zijn de leidingen via deze aansluiting relatief eenvoudig weg te werken.

Vasco biedt de klant een garantie van 10 jaar op lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat

Bekijk hier alle Vasco radiatoren.

Lijst Productspecificaties tonen

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren