Vasco Primula

Een Vasco Primula convector radiator combineert kwaliteit met een hoog rendement. Door zijn lage afmeting is de hoogstaande designradiator uiterst geschikt voor bijvoorbeeld woningen met grote raampartijen. De Vasco Primula is door zijn design en vorm slechts subtiel aanwezig voor het oog, maar heeft een hoge warmteafgifte en is zeer efficiënt. Een Vasco Primula radiator is ook geschikt voor lage temperatuur verwarming.

De Primula radiator van Vasco heeft een vlakke voorplaat met een strakke horizontale lijnvoering, zijpanelen en een fraai sierrooster. Het design maakt dat de radiator goed past in een ruimte met veel lichtinval, omdat het design van de Vasco Primula bijdraagt aan een ruimtelijke sfeer.

De vrijstaande designradiator kan doormiddel van Vasco kolomvoeten staand worden gemonteerd, echter is wandmontage ook mogelijk. Standaard worden de Primula radiatoren geleverd met 6 aansluitingen ½’’ in de kleur RAL 9016.

Vasco biedt de klant een garantie van 10 jaar op lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat.

Bekijk hier alle Vasco radiatoren.

Lijst Productspecificaties tonen

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren