Vasco Vertiline VD

De Vasco Vertiline VD is een verticale designradiator. De radiator heeft een vlakke voorplaat voorzien van gegroefde designlijnen en nette zijpanelen. De dunne, geraffineerde lijnen benadrukken het staande karakter van de designradiator. Door het design is de Vasco Vertiline VD een inspirerend warmteobject voor het moderne interieur.

Het vlakke, genuanceerde oppervlak maakt dat de Vasco Vertiline VD naast moderne huizen, ook in nieuwbouwwoningen of renovaties met een klassiek of landelijk karakter tot zijn recht komt. Het verticale design maakt dat de radiator uiterst geschikt is voor plaatsing in ruimtes waar een beperkte wandbreedte beschikbaar is. Om deze reden is de Vasco Vertiline VD zeer geschikt voor plaatsing in de hal, badkamer of keuken.

De Vasco Vertiline VD is montagevriendelijk door de handige midden aansluiting. Deze aansluiting maakt het tevens eenvoudig om de leidingen uit het oog te onttrekken.

Vasco biedt de klant een garantie van 10 jaar op lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat.

Bekijk hier alle Vasco radiatoren.

Lijst Productspecificaties tonen

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren