Vasco Vertiline VG

De Vasco Vertiline VG is een verticale designradiator. Met zijn vlakke voorplaat en nette zijpanelen heeft de radiator een minimalistische, strakke en nette uitstraling. Deze uitstraling past thuis in het karakter van een modern interieur. Deze uitstraling komt het best tot zijn recht in heldere, effen interieurs. Door zijn strakke design kan de Vasco Vertiline VG de kracht van een modern interieur versterken.

De verticale afmetingen maken de Vertiline VG uiterst geschikt op plaatsen waar beperkte wandbreedte is. Om deze reden wordt de radiator vaak geplaatst in de hal, keuken of badkamer. Echter komt de radiator in andere ruimtes zoals de woonkamer ook goed tot zijn recht.

De Vasco Vertiline VG is een montagevriendelijke radiator, dit is te danken aan de handige midden aansluiting. Door deze aansluiting is de montage relatief eenvoudig en zijn de leidingen gemakkelijk weg te werken.

Vasco biedt de klant een garantie van 10 jaar op lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat.

Bekijk hier alle Vasco radiatoren.

Lijst Productspecificaties tonen

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren