Last van deze zomerhitte? Wij doen ons uiterste best u te voorzien van een airco. Echter kan er door de enorme vraag en transportproblemen vertraging optreden.

Veraline radiatoren

De badkamer radiatoren van Veraline zijn ideaal voor iedere badkamer. Deze handdoekradiatoren hebben een geweldige prijs-kwaliteit verhouding en zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Voor een overzicht van al onze badkamer radiatoren, klik je hier

Handdoekradiatoren of badkamerradiatoren zijn wel wezenlijk anders dan de "gewone" paneelradiatoren, dit omdat ze extra gecoat zijn en zodoende geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Wanneer je namelijk een standaard horizontale radiator of verticale radiator plaatst in de badkamer, loop je kans op roestvoering. Dit kan gebeuren wanneer je tijdens het schoonmaken van de badkamer bijv. met je stofzuigerslang tegen de lak van de radiator tikt. Hierdoor kunnen er kleine scheurtjes in de lak ontstaan en bij radiatoren welke niet geschikt zijn voor vochtige ruimtes, kan dit op termijn gaan resulteren in roest op de radiator. 

Artikelen 1 tot 10 van 26 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 10 van 26 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9164 stemmen via Feedback Company