LET OP: Uw bestelling kan langer onderweg zijn door de aangescherpte COVID19 maatregelen. Informatie over levering>>

UPDATE:

Door de aangescherpte richtlijnen omtrent COVID19 kan het voorkomen dat uw bestelling langer onderweg is. In sommige gevallen worden bestellingen in delen bezorgd.

Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We werken bij cvtotaal er hard aan om pakketten zo spoedig mogelijk bij onze klanten af te leveren. Indien u nog vragen heeft verwijzen wij u graag naar onze contactformulier. Via de contactformulier wordt uw kwestie het snelst in behandeling genomen.


Verzendinformatie:

- Grotere producten worden rechtstreeks vanaf de leverancier op het door u aangegeven afleveradres geleverd.
- Voor kleinere producten geldt hetzelfde, alleen wordt dit door postorderbedrijf verzorgd.
- De bestelling kan geleverd worden tussen 07:00 uur en 17:00 uur.
- Onze producten worden niet vanaf één plaats en niet met één vervoerder verzonden. We maken gebruik van meerdere leveranciers die gebruik maken van hun eigen vervoerders. Elke vervoerder hanteert weer een andere werkwijze. Wij raden u daarom aan om, wanneer u niet thuis bent bij bezorging, een briefje met instructies voor de chauffeur op de deur te plakken. Hierop kunt u bijvoorbeeld aangeven waar de chauffeur het pakket neer kan zetten of dat deze wellicht bij de buren afgeleverd kan worden.
- Bij bestellingen met meerdere producten kan het voorkomen dat deze door meerdere leveranciers wordt afgeleverd.
- Leveringen worden aangeboden tot uiterlijk aan de deur, op de begane grond: u bent er zelf verantwoordelijk voor om, indien gewenst, de producten naar een hoger gelegen verdieping te brengen.  
- Wanneer wij de producten versturen dient u vooraf te betalen, tenzij u kiest voor betaling middels (digitale) acceptgiro, verzending onder rembours of afterpay.
- 24 uurs levering (spoedverzending) verstaan wij onder dat er de eerstvolgende werkdag geleverd wordt, bij bestelling voor 16:30 uur.


Verzendkosten:

- Bij levering op de waddeneilanden wordt een bedrag van 35,- euro berekend.
- Bij een bestelling (levering binnen 2 werkdagen) betaal je geen orderkosten (geen verzendkosten) bij een orderwaarde > € 50,-. 
- Bij een orderwaarde < € 50,- is dit € 6,95
- Een cv-ketel, airco of radiatoren in uw order? Dan zijn de verzendkosten € 12,50
- Onze snelste levering is een levering de volgende werkdag (ma - vr).
- Bij betaling met acceptgiro rekenen wij 2,50 euro orderkosten (voor toelichting klik hier)


Levertijd:

- Vrijwel al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden, nadat de betaling bij ons is bijgeschreven, binnen 48 uur geleverd.
- *Wanneer u met Ideal betaalt voor 16:00 uur en kiest voor levering volgende werkdag, worden voorraadproducten de komende werkdag geleverd (tijdens en op werkdagen van maandag t/m vrijdag).
- Soms is het mogelijk dat de leverancier het product niet meer in voorraad heeft, wij nemen dan binnen 24uur contact met u op ivm de levertijd, u mag de opdracht dan ook kosteloos annuleren.
- Op de dag van levering ontvangt u 's ochtends een e-mail met verwachte levertijd en/ of een trackandtrace nummer van de desbetreffende koerier. 


Overige bestelinformatie:

- Aflevering op zaterdag is helaas niet mogelijk.
- Wilt u uw order op een bepaalde datum ontvangen dan kunt u dit bij het afronden van de bestelling aangeven.
- Wanneer uw bestelling de laatste orderstatus 'afgehandeld' heeft bereikt, wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen afgeleverd.
- U kunt een afleverdag doorgeven. Helaas is het niet mogelijk om een aflevertijdstip op te geven.


Is bestellen met acceptgiro achteraf mogelijk?

- Ja, voor de eerste keer bij een order van maximaal 600 euro, bij een volgende bestelling is dit maximaal 800 euro (voor toelichting klik hier).