Atlantic warmtepompen

De Atlantic Aurea hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp wordt tegenwoordig steeds populairder. Zo ook de Aurea Hybride add-on van Atlantic. Het is een slimme, flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is. De Atlantic Aurea is op voorraad en bestel je eenvoudig los of in combinatie met montage. Zo kun jij snel je huis verduurzamen en besparen op jouw gasrekening!

Alles in-één-pakket

De Aurea Hybride warmtepomp is een volledig alles-in-één-pakket; een buitenunit inclusief Anna thermostaat. Daarnaast zijn alle benodigde hydraulische componenten aanwezig en een vuilfilter. De Aurea Hybride add-on is zeer compact en past daardoor op elke cv-ketel.

Compleet alles-in-één pakket

De voordelen van de Atlantic Aurea

De Aurea Hybride add-on heeft veel voordelen. De grootste voordelen van de Aurea Hybride add-on is dat hij op elke cv-ketel past en er zijn geen F-gas handelingen nodig om deze te kunnen plaatsen. Dit betekent dat al onze professionele installateurs de Aurea Hybride warmtepomp kunnen monteren. Een ander voordeel is de ISDE subsidie. Met de Aurea Hybride add-on maak je jouw woning weer een stuk duurzamer, terwijl tegelijkertijd ook het energielabel wordt verbeterd en daarmee ook de waarde van jouw woning. Kortom een echt boost voor elke cv-installatie.

De ISDE-subsidie

Het resultaat van de Aurea Hybride warmtepomp is dat je in aanmerking komt voor ISDE-subsidie. Deze subsidie bedraagt €2.550,- Zo kun je een deel van de warmtepomp kosten terugkrijgen en verlaag je de terugverdientijd van de warmtepomp. Deze subsidie is aan te vragen via rvo.nl. Om in aanmerking te komen voor de ISDE-subsidie moet de warmtepomp wel geïnstalleerd worden door een gecertificeerde monteur. 

Over de slimme Anna thermostaat

de Anna thermostaat is een slimme thermostaat die je op afstand kunt bedienen. De Anna thermostaat is ook uitgerust met geo-fencing, zo weet Anna wanneer je in de buurt bent. Zo is het lekker warm wanneer je thuis komt. Wil je gebruik maken van een verwarmingsschema? Dan kun je gebruik maken van de bijbehorende Plugwise Home app. Met behulp van deze app stel je jouw eigen verwarmingsschema samen. Zo kun je de opwarming van je huis automatisch laten verlopen. De Anna thermostaat is natuurlijk ook handmatig te gebruiken.

Meer informatie en meest gestelde vragen

Meer informatie over de Atlantic Aurea