Wie zijn wij

Welkom bij Cvtotaal: hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100%-webshop, maar voeren daarnaast ook montage- en onderhoudswerkzaamheden uit. We leveren onder andere cv-ketels, airconditioning, ventilatiesystemen en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken. En ook voor de installatie kun je bij Cvtotaal terecht. Dit doen wij via ons platform van zelfstandige en gecertificeerde professionals die dagelijks zorgen voor snelle en veilige montage, of vervanging van je product. Ben je nog op zoek naar de juiste oplossing? Geen punt. Want met ruim 40 jaar ervaring helpen wij jou gegarandeerd de beste keuze te maken. En dat voor een scherpe prijs!

Partner van Essent

Sinds 2018 is Cvtotaal partner van Essent. Essent is Nederlands marktleider op het gebied van energielevering en heeft verduurzaming hoog in het vaandel staan. Essent helpt klanten niet alleen met het verminderen van energieverbruik, maar levert in samenwerking met ons ook duurzame energie-oplossingen. Zo bereiken we samen de doelstellingen van het Klimaatakkoord en dat maakt ons een trotse partner!

Onze monteurs

We werken met zelfstandige monteurs, verdeeld over heel Nederland. Veiligheid staat op nummer één, daarom zijn al onze monteurs voorzien van een co- en/of F-gas-certificering. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare installatie? Vraag dan eenvoudig een offerte aan en wij wijzen een monteur toe in jouw regio. Zo word je altijd veilig en snel geholpen. Wil je er zeker van zijn dat jouw installatie in topconditie blijft? Sluit dan een service- & onderhoudspakket af. Onze collega’s bij Essent leveren hoogwaardig onderhoud en de beste service. Bovendien profiteer je van een eenmalige korting op je installatiekosten.

Onze geschiedenis

Cvtotaal werd eind jaren ’70 opgericht in het Friese Stiens als allround installatiebedrijf. Wat startte als kleine eenmanszaak die zich richtte op o.a. dakdekken, zinkwerk en aanleggen van cv-installaties, groeide al snel uit tot een familiebedrijf dat zich ook bezighield met duurzame oplossingen. Door de komst van het internet kwam Cvtotaal volledig in een stroomversnelling en werd de website geboren. Hierop werden werkzaamheden gepresenteerd en toegelicht. Ook kwam er een webshop, omdat consumenten de producten zelf wilden inkopen tegen een betere prijs. Dit werd zo’n doorslaand succes dat Cvtotaal in 2013 besloot volledig online verder te gaan. Wat ooit begon op een zolderkamertje is uitgegroeid tot één van Nederlands grootste webshops in installatietechniek. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in ons ruime aanbod en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!

 • “werkt goed”

  Theo Pastoors

 • “Snelle ly”

  Agatha Van Zeeland

 • “Snelle levering. Goede aftersales; er miste iets in de bestelde aansluitset en dit werd binnen 1 werkdag opgelost.”

  Jos

 • “Scherpe prijst en snel geleverd ”

  B. van der Heiden

 • “Zeer goede en vlotte service”

  Pieter Todts

 • “Prima prijs en snel en goed geleverd”

  Dhr. J.L. Gouman

 • “Goede aanbieding van Itho/Daalderop close-in boiler. Snelle levering!”

  Bert Tammer

 • “Besteld en geleverd”

  vra alkemade

 • “Doet wat moet en afgesproken is”

  LJJ Kalverboer

 • “Snelle afhandeling. Prijs kwaliteit is goed”

  Hans Kootkar

Ben je op zoek naar een product? Of heb je andere vragen? Stel ze eenvoudig via onze chat, whatsapp of het contactformulier. We helpen je graag op werkdagen tussen 09:00 - 16.30 uur.