Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

De prijzen die getoond worden op onze website zijn altijd inclusief BTW.

Cvtotaal biedt je de volgende betaalmogelijkheden:

    • iDeal betaling: Snel en vertrouwd betalen via je eigen bank. Wanneer je de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur met deze methode voltrekt, kunnen de producten binnen 24 uur bij je afgeleverd worden (tijdens werkdagen). De producten dienen dan wel voorradig te zijn en ook moet je in dit geval dan kiezen voor de snelste verzendmethode/ afleverdatum. Wanneer een product onverhoopt niet binnen 24 uur leverbaar is, zullen wij je hierover berichten. Je hebt dan het recht om de order kosteloos te annuleren.
    • Klarna achteraf betalen: Klarna voert voor cvtotaal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Met goedkeuring van je eigen verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt Je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website. Wanneer je kiest voor Klarna worden de administratiekosten aan de klant doorberekend op basis van een formule, namelijk 0,75 + 2,6% over het totale aankoopbedrag
    • Creditcard: Betalen met je Creditcard is een veilige manier om je aankoop te betalen. Je betaalt als klant achteraf via je Creditcardmaatschappij. Je kunt als klant alleen voor de optie ‘Creditcard’ bij een losse bestelling, dus niet in combinatie met montage.
    • In3: Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is 100,- en het maximale bestelbedrag is 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wanneer je kiest voor In3 worden de administratiekosten aan de klant doorberekend op basis van een formule, namelijk 0,80 + 3,5% over het totale aankoopbedrag.