Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

De prijzen die getoond worden op onze website zijn altijd inclusief BTW.

Cvtotaal biedt je de volgende betaalmogelijkheden:

 

iDeal betaling: Snel en vertrouwd betalen via je eigen bank. Wanneer je de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur (de tijd verschilt per product) met deze methode betaald, kunnen de producten binnen 24 uur bij je afgeleverd worden (tijdens werkdagen). De producten dienen dan wel voorradig te zijn en ook moet je in dit geval dan kiezen voor de snelste verzendmethode/afleverdatum. Wanneer een product onverhoopt niet binnen 24 uur leverbaar is, zullen wij je hierover berichten. Je hebt dan het recht om de order kosteloos te annuleren.

iDEAL in3: In 3 delen betalen tegen 0% rente. Met iDEAL in3 betaal je het volledige aankoopbedrag zonder rente in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Bij het afrekenen kies je voor iDEAL in3. Hierna worden kort je gegevens gecontroleerd. Na de goedkeuring, voltooi je het eerste deel van de betaling direct bij het afronden van je bestelling. Na 30 dagen betaal je het tweede deel van het bedrag en na nog een keer 30 dagen betaal je het derde deel en dus laatste deel. Voor het tweede en derde deel van je betaling, ontvang je een betaallink waarmee je eenvoudig kan betalen. iDEAL in3 vindt de privacy en bescherming van persoonlijke gegevens erg belangrijk. In de privacy verklaring van iDEAL in3 kun je meer lezen over hoe je gegevens worden opgeslagen. Op de website van iDEAL in3 kun je ook meer informatie vinden over de consumentenvoorwaarden. Let op: iDeal in3 kan alleen gekozen worden bij bestellingen. iDeal in3 kan niet worden gekozen bij montages. 

Klarna achteraf betalen: Klarna voert voor cvtotaal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Met goedkeuring van je eigen verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website. Wanneer je kiest voor Klarna worden de administratiekosten aan de klant doorberekend op basis van een formule, namelijk 0,75 + 2,6% over het totale aankoopbedrag.

Creditcard: Betalen met je Creditcard is een veilige manier om je aankoop te betalen. Je betaalt als klant achteraf via je Creditcardmaatschappij. Je kunt als klant alleen voor de optie ‘Creditcard’ bij een losse bestelling, dus niet in combinatie met montage.