Radiatoren

Radiatoren vervangen

Zijn je radiatoren toe aan vervanging? Bestel je nieuwe modellen dan eenvoudig online bij Cvtotaal. We bieden een breed assortiment radiatoren, een hoge kwaliteit en natuurlijk een scherpe prijs. Al onze radiatoren voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Het vervangen van radiatoren is niet een klus die je ieder jaar uitvoert, dus we begrijpen het natuurlijk heel goed wanneer je het lastig vindt om in te schatten welke materialen je nodig hebt. Want naast de radiator is het verstandig of soms zelfs noodzakelijk om een radiatorkraan, thermostaatknop of voetventiel te vervangen. Je hebt daarbij tal van opties, want de leidingen kunnen vanaf de zijkant komen, maar het kan ook zijn dat de leidingen in jouw situatie vanaf boven of juist uit de vloer komen. Heb je hulp nodig bij de juiste aansluitmaterialen? Kijk dan eens op de volgende pagina.

Duurzaam verwarmen

Waar voorheen de watertemperatuur (aanvoer temperatuur) door de cv-ketel naar 90 graden werd gebracht, worden nieuwe hr-ketels nu af fabriek geleverd met een standaard aanvoer temperatuur van 75 graden. Dit betekent dat een radiator minder warmte zal afgeven, omdat deze circa 25% minder heet water aangevoerd krijgen. Een lagere aanvoertemperatuur en dus afgifte, kan ervoor zorgen dat je voor een ruimte een grotere radiator nodig hebt dan voorheen het geval was. Houd daar dus rekening mee bij de keuze voor een nieuwe radiator.

radiator keuzehulp

Cvtotaal is specialist in het verzorgen van radiatoren in alle soorten en maten. De radiator is een onmisbaar element binnen het verwarmingssysteem. Wij bieden radiatoren voor bestaande of nieuwe woningen, een uitgebreid assortiment voor elke situatie. Op deze pagina helpen wij je graag een eindje op weg om de perfecte radiator te vinden voor jouw situatie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.