Hr-combiketels

Waarom een cv combiketel kopen

Er zijn solo ketels en combiketels. Een solo ketel kan alleen verwarmen en een cv combiketel kan zowel verwarmen als warm tapwater leveren. Wil je warm tapwater met een soloketel, dan is er een losse boiler of (keuken)geiser nodig. Doordat een combiketel kan verwarmen en tapwater kan leveren is hierbij geen externe boiler nodig, dit maakt combiketels prijstechnisch erg interessant. En natuurlijk eenvoudig in gebruik, wat het wooncomfort ten goede komt!

Een combi cv ketel vervangt de VR ketel

Maak je nog gebruik van een VR (Verbeterd Rendements) ketel of is je ketel aan vervanging toe? Dan is een combi cv-ketel een interessante vervanger. Een VR ketel gebruikt gemiddeld 89 % van zijn energie nuttig om een woning te verwarmen. HR (Hoog Rendements) ketels gebruiken wel 100 % van hun energie nuttig om de woning te verwarmen. Een verbetering op de VR ketels dus. Alle combiketels binnen ons assortiment zijn dan ook HR ketels.

De combi ketels vergelijken op CW
De CW waarde staat voor Comfort Warm water. Hoe groter de CW waarde  des te meer warm water de combiketel kan leveren. Onze combiketels zijn in CW waardes beschikbaar van CW3 tot CW6. CW3 ketels geven een beperkte hoeveelheid warm water en CW6 combiketels bevatten een interne boiler waardoor deze een grote hoeveelheid warm water kunnen leveren.

Weet je niet zeker welke HR combiketel bij jouw huishouden past? Gebruik de ketelkiezer of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

HR combi cv-ketel kopen bij CVtotaal

Wil je een nieuwe HR combi cv-ketel kopen? Dan ben je bij CVtotaal aan het juiste adres! Je kunt gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen voor de gewenste combiketel. Binnen ons assortiment vind je combi ketels van A-merken zoals Remeha, Intergas, Nefit en Vaillant.

Ben je op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Kies voor een hr-combiketel zonder of met montage? Deze ketels hebben een hoog rendement en zorgen voor een warme woning. Zo woon je extra comfortabel! In ons assortiment vind je betrouwbare en gerenommeerde merken combiketels, zoals Remeha, Intergas, Nefit en Vaillant. Wil je een hr-combiketel met montage? Met onze handige ketelkiezer vraag je gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.