Boilers

CVtotaal levert close-in boilers en plintboilers van gerenommeerde merken als Inventum, Ithodaalderop, Nibe en Stiebel eltron. Indien jouw plintboiler defect is kan je een nieuwe boiler kopen, zonder aansluitset. Heb je een nieuwe aansluiting of is de inlaatcombinatie verkalkt dan adviseren wij een type met aansluitset of een losse aansluitset en een nieuwe boiler. Een keukenboiler is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een huishouding, immers men raakt steeds meer gewend aan het comfort en gemak van boilers en de bevrediging van het snel kunnen beschikken over warm water in de keuken. Lees verder

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 55

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 55

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Keukenboilers zijn er in 2 soorten. Standaard keukenboilers die worden gevoed met koud water en dit helemaal warm maken, ook wel cold fill keukenboiler genaamd. Deze hebben meestal een aansluitwaarde van 1500 tot 2200 Watt. Wenst u een coldfill keukenboiler maar kunt u geen extra stroomgroep aanleggen kies dan voor een combiswitch, deze kan switchen tussen bijvoorbeeld een vaatwasser en de boiler.

Hotfill keukenboilers worden gevoed met heet water van de cv-ketel, zodoende hoeft een hotfill keukenboiler het water alleen maar warm te houden waardoor de aansluitwaarde vaak 400 tot 800 Watt is waardoor er geen extra stroom groep nodig is.