Boilers

Keukenboilers

Keukenboilers zijn kleine boilers die snel warm water in de keuken bieden en daarmee waterverspilling en aardgasgebruik tegengaan. Er zijn close-in boilers die in bijna alle keukenkastjes passen en close-up boilers die boven het tappunt hangen. Ze zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 5 tot 20 liter. Als er weinig ruimte is, is er ook de optie voor een plintboiler onder de keuken.

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers zijn de meest energie-efficiënte boilers op de markt, met een ingebouwde warmtewisselaar en subsidie beschikbaar. Ze zijn verkrijgbaar van 90 tot 150 liter. Voor gebruik bij een warmtepomp is een indirect gestookte boiler het meest geschikt, maar er is ook de goedkopere optie van een elektrische, smart of nachtstroomboiler.

Elektrische boilers

Cvtotaal heeft uitsluitend elektrische boilers in het assortiment, waaronder: smart boilers die energie besparen door te leren wanneer er warm water gevraagd wordt; nachtstroomboilers die 's nachts goedkoper warm water opwekken; hoogvermogen boilers die snel grote hoeveelheden water verwarmen; 2-span boilers die het beste van hoogvermogen en nachtstroom boilers combineren; en indirect gestookte boilers die zonder eigen verwarmingselement de warmte van bijvoorbeeld een warmtepomp of cv-ketel gebruiken.

 

Het bepalen van de benodigde boilergrootte is afhankelijk van het warmwaterverbruik. Cvtotaal adviseert minimaal 50 tot 60 liter per gezinslid. Alle boilers zijn beveiligd tegen Legionella, dus stilstand is geen probleem. Het is beter om een iets te grote dan een te kleine boiler te kiezen. Alle aansluitmateriaal voor boilers is ook beschikbaar bij Cvtotaal.

Een boiler is een essentieel onderdeel van elk huis dat verantwoordelijk is voor het leveren van warm water. Bij Cvtotaal vind je een breed scala aan warm water boilers van hoge kwaliteit en van topmerken zoals Itho Daalderop en Inventum. Of je nu op zoek bent naar een compact model voor een kleine badkamer, een grotere boiler voor een gezin of een elektrische boiler, wij hebben precies wat je zoekt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.