Intergas warmtepomp

Intergas Xtend warmtepomp

Intergas heeft na lange jaren ervaring op gedaan te hebben nu ook hun eerste hybride warmtepomp op de markt gezet. Met deze hybride warmtepomp kan je tot wel 80% op jouw gasverbruik besparen! Dit merk je gelijk in je portemonnee. De buitenunit heeft een dB(A) van 36 op een afstand van 5 meter en is daarmee één van de stilste hybride warmtepompen op de markt.

Je hebt recht op subsidie!

Vraag nu bij aankoop van de Intergas Xtend hybride warmtepomp een ISDE-subsidie ter waarde van €2400,- aan. Meer informatie is te vinden op de site van rvo.nl. Op deze manier krijg je een deel terug van je aankoop en verklein je de terugverdientijd van jouw warmtepomp.

Let op: Je komt alleen in aanmerking voor de ISDE-subsidie wanneer de warmtepomp geïnstalleerd wordt door een gecertificeerde installateur.

Verschillende plaatsingsmogelijkheden


De buitenunit is flexibel te plaatsen, zie hieronder enkele mogelijkheden.

De werking van de Intergas Xtend

Door de buitenunit wordt zoveel mogelijk warmte uit de buitenlucht gehaald, dat wordt omgezet in bruikbare warmte. Deze warmte wordt met behulp van koudemiddel in de woning gebracht en gebruikt voor het verwarmingssysteem. Is de warmtetoelevering van de warmtepomp onvoldoende om je woning te verwarmen? Zoals bij bijvoorbeeld hele koude buitentemperaturen, dan neemt de cv-ketel het over. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. Het binnendeel laat het systeem op ideale momenten schakelen tussen de warmtepomp en de cv-ketel. is sommige gevallen is het namelijk effiënter om gebruik te maken van de cv-ketel. bij de instellingen kan je kiezen als je het op het meest duurzaam of economisch wilt hebben staan.

De Intergas Xtend bedienen met mobiele app

De Intergas Xtend is geschikt voor bediening met je mobiele telefoon. Wanneer je de Xtend hybride warmtepomp combineert met de Intergas Gateway, de Comfort Touch thermostaat en de Comfort Touch app bedien je de Xtend snel en makkelijk met je smartphone.

Via de Comfort Touch app bedien je eenvoudig de temperatuur. Zo kun je er voor zorgen dat het altijd behaaglijk warm is wanneer je thuiskomt. Ook is het mogelijk om via je telefoon verschillende programma's in te stellen. Zo verbruik je niet onnodig gas!

Meer informatie en meest gestelde vragen

Meer informatie over de Intergas Xtend