Word cvtotaal PRO team installateur!

 • Uitstekende installatievergoedingen
 • Eigen rayon; altijd opdrachten in je buurt
 • Geen administratieve rompslomp
Plan hier je installaties

Word cvtotaal PRO team installateur!

 • Uitstekende installatie vergoedingen
 • Eigen rayon, altijd opdrachten in je buurt
 • Geen administratieve rompslomp
Plan je installaties

Voordelen van een cvtotaal PRO monteur


Bepaal je eigen beschikbaarheid

Opdrachten bij jou in de buurt

Simpele digitale administratie

Snelle uitbetaling binnen 48 uur

Het cvtotaal PRO team

Altijd opdrachten en goede voorwaarden

Ben jij een zelfstandige en ondernemende monteur, maar heb je geen zin in alle rompslomp die daarbij hoort? Meld je dan vandaag nog aan bij cvtotaal en wordt onderdeel van het Pro Team. Onderdeel zijn van het cvtotaal PRO team betekend dat je slimmer gaat werken en niet harder.

Omdat cvtotaal een onderdeel van Essent is ben je zeker van een degelijke en betrouwbare opdrachtgever.

Als cvtotaal PRO installateur profiteer je namelijk van uitstekende vergoedingen, snelle betaling, geen administratief gedoe en altijd verzekerd van werk. Daar hoef je zelf weinig voor te doen behalve je aan te melden bij cvtotaal en je beschikbaarheid opgeven. Wij regelen de rest.

Heb je interesse? Meld je dan vandaag nog aan!

Als PRO monteur krijg je

 • Ondersteuning bij opleiding en training
 • Werken met handige digitale tools
 • Snelle uitbetaling, binnen 48 uur
 • Bonus programma
 • Inkoop voordeel
 • Vrijheid van je eigen werktijden

Ik maak gebruik van de voordelen

Ervaringen van onze monteurs

Monteur Ralff - Friesland

“Sinds ik mij heb aangesloten bij CVTOTAAL heb ik mijn maandomzet behoorlijk zien oplopen. Daarnaast ben ik erg blij met de technische support op afstand. 2 weten meer dan 1”

Monteur Ibrahim - Overijssel

“Mijn eigen tijden inplannen en opdrachten uitvoeren wanneer ik wil. De vrijheid behouden en toch de zekerheid van genoeg werk!”

Monteur Isaac - Zuid Holland

“Werken voor cvtotaal heeft veel voordelen maar ik ben zeker te spreken over de werkbon app. Eindelijk mijn administratie op orde”

Onze verwachtingen van jou

 • Service gerichte instelling
 • Positieve energie
 • F-Gas (BRL-100) certificering en/of CO certificering
 • KvK inschrijving
 • Ruime ervaring in installatie van cv-ketels, warmtepompen en/of Airco
 • VCA diploma
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Relevante opleiding
 • Representatieve bus
 • Goed gereedschap

Direct aanmelden

Over cvtotaal PRO team

Het cvtotaal PRO team bestaat uit zelfstandige monteurs, verdeeld over heel Nederland. Hier staan veiligheid en service op nummer één en daarom zijn al onze monteurs van het cvtotaal PRO team voorzien van de juiste certificeringen. Als cvtotaal PRO team monteur word je gekenmerkt door je servicegerichtheid en uitstekende technische kennis. Bovendien werk je in je eigen regio, dus wanneer er servicewerkzaamheden of onderhoud verricht moet worden ben jij altijd in de buurt.

cvtotaal is partner van Essent

Sinds 2018 is cvtotaal partner van Essent. Essent is Nederlands marktleider op het gebied van energielevering en heeft verduurzaming hoog in het vaandel staan. Essent helpt klanten niet alleen met het verminderen van energieverbruik, maar levert in samenwerking met ons ook duurzame energie-oplossingen. Doordat cvtotaal onderdeel is van Essent en uitstekende afspraken heeft met alle toonaangevende fabrikanten krijg je als PRO Team lid alle benodigde ondersteuning op het gebied van productkennis. Op die manier kun je altijd goed advies geven, voor, tijdens en na installaties!

 • Altijd opdrachten bij jou in de buurt
 • Ondersteuning bij opleiding en training
 • Werken met een handige werkbon app

Meer informatie

We maken het je graag nog wat makkelijker

De vergoeding hangt af van de type installatie. Bij een airco of warmtepomp is dat bijvoorbeeld anders dan bij een cv-ketel vervanging omdat deze installaties vaak complexer zijn. In de overeenkomst die je met cvtotaal sluit staan alle standaard vergoedingen gespecificeerd. Wanneer de installatie niet als standaard beoordeeld wordt nemen we altijd de situatie met je door om tot een goede offerte voor de klant te komen en een passende vergoeding voor de installateur te bepalen.

Wij zorgen ervoor dat de klant de producten in huis heeft als je naar de klus gaat. Je kunt in de cvtotaal PRO Team webportal per klus zien wat jij eraan verdient. Alles zit in onze vergoedingen meegerekend, ook meerwerk. Wij houden hier rekening mee omdat we vooraf de opdracht goed inschatten voordat deze bij jou terecht komt.

Geen facturen meer en geen wachttijd meer op je betaling. Van elke opdracht maakt cvtotaal een credit factuur, hierdoor hoef je zelf geen factuur meer op te maken. Na ontvangst van het digitale opleverrrapport wordt de oplevering gecontroleerd door onze specilaisten. Na goedkeuring van de installatie ontvang je direct een credit factuur en ontvang je binnen 48 uur het gefactureerde bedrag op je bankrekening. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Dit gehele proces is geautomatiseerd waardoor je altijd zeker bent dat alle posten zijn meegerekend en je dus nooit achter je facturen aan hoeft te gaan.

Wil je meer weten hierover, stel dan gerust je vraag via het formulier.

Jaarlijks verkopen wij grote hoeveelheden cv-ketels, airco's en warmtepompen aan consumenten. Dat betekend dat er altijd werk is. Het enige wat we van jou nodig hebben zijn je beschikbare dagen. Vervolgens worden opdrachten automatisch aan jou toegewezen. De aan jou toegewezen opdrachten vind je in je digitale PRO Team omgeving. De klant kiest namelijk een voorkeursdatum voor de installtie deze matcht dan altijd met jou beschikbare dagen. Hoe meer beschikbaarheid je opgeeft des te meer opdrachten kun je ontvangen.

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevult zit je nog nergens aan vast. We willen eerst graag kennis met je maken en samen met jou de benodigde stappen doorlopen. Als we de stappen hebben doorlopen en de overeenkomst is ondertekend ontvang je van ons een e-mail waarmee je toegang krijgt tot je eigen cvtotaal PRO Team omgeving waar je opdrachten kan beheren, je beschikbaarheid kunt aangeven etc.

Bij de volledige aanmelding hebben we nog wat extra gegevens van je nodig waaronder bijvoorbeeld je certificeringen. Om cvtotaal PRO Team installateur te worden moet je in het bezit zijn van CO-Certificering en of F-Gas Certificering. Daarnaast gaan we een contract met je aan met de bijbehorende afspraken. Zekerheid voor jou staat namelijk voorop.

Ja! Met je cvtotaal PRO Team account heb je de mogelijkheid om voordelig producten in te kopen op cvtotaal.nl. Daarnaast worden alle producten bij je thuis of op de zaak afgeleverd.
In je eigen omgeving kun je inloggen met je eigen naam en wachtwoord. Hier kun je klanten beheren, opdrachten inzien en je eigen profiel aanpassen waar nodig. Je krijgt toegang tot deze omgeving zodra je aanmelding helemaal rond is. Deze omgeving kun je zowel via je computer als je telefoon goed bedienen en zo heb je alle benodigde gegevens altijd bij de hand.