Cv-ketels

Cv-ketel kopen

Is je huidige cv-ketel aan vervanging toe en wil je een nieuwe cv-ketel kopen? Bij Cvtotaal ben je aan het juiste adres voor een nieuwe cv-ketel. Dankzij de cv-ketel beschik je niet alleen over warm water uit je kraan of douche, maar een cv-ketel zorgt er ook voor dat we een aangename binnentemperatuur hebben tijdens de koudere maanden.

Is je verwarmingsketel toe aan vervanging, en wil je een nieuwe cv-ketel kopen? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van de cv-ketel. We bieden een breed assortiment cv-ketels van diverse merken, zowel mét als zonder boiler. Heb je al een installateur die voor jou de ketel vervangt? Ook geen probleem: bestel snel en eenvoudig een losse ketel online bij Cvtotaal.

 • Direct besparen op je stookkosten
 • Voorkom vervelende storingen
 • Altijd met garantie
 • Snelle levering indien voorradig
Vaillant ecoTEC Pure VHR 28-34/7-2 CW5
2 reviews

RVS warmtewisselaar

Onderhoudsarm

Warmtestartfunctie

1.199,-
Best getest Consumentenbond
Intergas Xtreme 36 CW5 80/80
3 reviews

Best getest consumentenbond

Zeer stil

Erg zuinig

1.345,-
€250,- montagekorting!
Remeha Avanta Ace 28C CW4 + eTwist thermostaat
3 reviews

RVS warmtewisselaar

Combipakket inclusief thermostaat

Voorbereid op waterstof

1.299,-
€250,- montagekorting!
Remeha Avanta Ace 35C CW5
1 reviews

RVS warmtewisselaar

Onderhoudsarm

Voorbereid op waterstof

1.199,-

Welke cv-ketels zijn er?

Welke cv-ketel het beste bij je past hangt af van jouw wensen. Wij maken onderscheid tussen de volgende soorten cv-ketels:

Bekijk één van deze soorten en ontdek welke het beste past bij uw situatie.


HR-soloketels

HR-combiketels

Meest gekozen

Hybride oplossingen


Altijd comfortabel warm!

Met een breed aanbod van grote merken, biedt Cvtotaal je de zekerheid van een top cv-ketel én besparing op je stookkosten.

Kies uit verschillende cv-ketels. Van uitsluitend betrouwbare merken.

Onze cv-ketel merken

Wanneer moet ik een nieuwe cv-ketel kopen?

Gemiddeld genomen gaat een cv-ketel zo’n 15 jaar mee. Is jouw ketel dus 12 jaar of ouder, en herken één van de onderstaande problemen, dan zit de kans erin dat je ketel er binnenkort mee ophoudt. De ketel is waarschijnlijk toe aan vervanging. Het is vervelend, maar wel verstandig om vast te kijken naar een nieuwe ketel.

 • de ketel lekt;
 • het duurt steeds langer om de gewenste temperatuur te bereiken;
 • de cv-ketel maakt brommende of tikkende geluiden;
 • cv-ketel moet regelmatig gereset worden;
 • het warm water valt tijdens douchen uit (koud water of schommelende temperaturen);
 • ploffende geluiden bij het ontsteken (welke steeds luider worden).

Goedkope cv-ketels

Bij Cvtotaal vind je de goedkoopste cv-ketels, maar de ketels zijn ook nog eens van goede kwaliteit. Alle ketels uit het aanbod voldoen aan de laatste kwaliteitseisen en zijn volledig getest door de leverancier. Zo ben je altijd verzekerd van een nieuwe, goede cv-ketel.

Welke cv-ketel moet ik kopen?

Je bent op zoek naar een nieuwe ketel. Door het uitgebreide aanbod van ketels heb je echter geen idee welke cv-ketel je moet kopen. Het is best moeilijk om de meest geschikte ketel te kiezen. De volgende factoren zijn belangrijk om te bepalen welke ketel geschikt is voor jou:

 • voorkeur voor een merk;
 • het vermogen;
 • soort ketel;
 • de prijs.

Daarnaast kun je ook altijd kiezen voor de beste cv-ketel volgens de Consumentenbond. Maar in het assortiment van Cvtotaal zijn er géén slechte modellen te vinden. Uiteraard zit er wel verschil in merk, vermogen en prijs, dat voor jou van belang is. Daarom hebben we de ketelkiezer, zodat je zelf kunt berekenen welke ketels voldoen aan jouw wensen. Zo kun je snel en eenvoudig ketels vergelijken, en weet je welk merk en type cv-ketel het meest geschikt is voor u.

Direct naar de ketelkiezer

Merken van cv-ketels

In het aanbod van Cvtotaal vind je cv-ketels van diverse merken. Dit zijn uitsluitend A-merken van Nederlandse fabrikanten en uiteraard van goede kwaliteit. De behoefte van de klant staat bij ons voorop. Daarom kun je er zeker van zijn dat cv-ketels die door ons worden geleverd voorzien zijn van de nieuwste software en technieken. Welke cv-ketels vind je in het assortiment? Dit is uiteraard het merk Intergas en Remeha, die met enkele ketels als beste getest zijn door de Consumentenbond. Daarnaast zijn ook de ketels van Nefit en Vaillant al jaren erg populair. 

Hoeveel kW moet mijn cv-ketel hebben?

Zoals al benoemd is bij het kiezen van een nieuwe cv-ketel het van belang dat deze voldoende vermogen heeft voor de woning. Daarnaast wil je ook beschikken over voldoende tapwater. Dit wordt uitgedrukt in kilowatt (kW) voor warmte, en CW voor water. Hoe hoger de CW-waarde, hoe meer liter warm water de cv-ketel per minuut kan verwerken. Hoe hoger de KW-waarde, hoe groter het oppervlakte dat de cv-ketel kan verwarmen.

Een gemiddeld huishouden met een standaard douche en zonder ligbad heeft bijvoorbeeld voldoende aan een vermogen van 24 kW – 28 kW en een tapwater waarde van CW4. Kies je voor een te groot vermogen, dan wordt het onnodig duur om je huis te verwarmen. Maar een ketel met een te klein vermogen kan de woning niet goed verwarmen.

Alle type CW waardes voor cv-ketels

Niet de juiste CW waarde? Of weet je niet wat het verschil is? Ontdek hieronder welke CW waarde het beste past in jouw situatie. 

Cv-ketel prijzen

Cvtotaal heeft een uitgebreid aanbod van cv-ketels. De prijzen van een cv-ketel zijn afhankelijk van het type ketel dat je wilt aanschaffen. De prijs is namelijk afhankelijk van het vermogen voor warmte en warm water. Hoe meer vermogen, hoe duurder de ketel. Er hangt dus een prijskaartje aan een nieuw cv-ketel, maar voor ieder budget is er een passende én kwalitatieve ketel te vinden! Je moet letten op drie belangrijke factoren: soort ketel, merk en het vermogen.

Cv-ketel kopen bij Cvtotaal

Het is ook geen simpele beslissing om even de cv-ketel te vervangen. Je wilt er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt en op het juiste moment voor ketelvervanging kiest. Daarnaast wil je uiteraard een ketel van goede kwaliteit en het liefst niet te duur. Bij Cvtotaal vraag je eenvoudig een (vrijblijvende) offerte aan voor het vervangingen van de ketel. Dan weet e vooraf precies waar je aan toe bent. Je mag er vanuit gaan dat een nieuwe hr-ketel 15 tot 20 jaar meegaat. Deze moet dan uiteraard wel goed onderhouden worden. Bij ons kom je niet voor (onaangename) verrassingen te staan! We staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat allemaal voor de beste prijs en service! Klanten beoordelen Cvtotaal niet voor niets met een dikke 8!

Wil je graag advies over een nieuwe cv-ketel of meer informatie over onze werkwijze bij het vervangen van de ketel? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.