CV ketels

Altijd comfortabel warm!

Met een breed aanbod van grote merken, biedt CVtotaal u de zekerheid van een top cv-ketel én besparing op uw stookkosten.

Meest gekochte cv-ketels bekijken

CV-ketel kopen

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe en wilt u een nieuwe cv-ketel kopen? Bij CVtotaal bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe cv-ketel. Dankzij de cv-ketel beschikt u niet alleen over warm water uit uw kraan of douche, maar een cv-ketel zorgt er ook voor dat we een aangename binnentemperatuur hebben tijdens de koudere maanden.

Is uw verwarmingsketel toe aan vervanging, en wilt u een nieuwe cv-ketel kopen? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van uw cv-ketel. We bieden een breed assortiment cv-ketels van diverse merken, zowel mét als zonder boiler. Heeft u al een installateur die voor u de ketel vervangt? Ook geen probleem: bestel snel en eenvoudig een losse ketel online bij CVtotaal. 

 • Direct besparen op uw stookkosten
 • Voorkom vervelende storingen
 • Altijd met garantie
 • Snelle levering indien voorradig

 

Bekijk hier al onze HR CV Ketels >>

Meest verkochte CV-ketels

Vermogen verwarming

tot 400 M3

Warmwaterklasse

CW4

Energie zuinigheid

A

Vermogen verwarming

tot 300 M3

Warmwaterklasse

CW4

Energie zuinigheid

A

Vermogen verwarming

tot 540 M3

Warmwaterklasse

CW5

Energie zuinigheid

A

Welke cv-ketels zijn er?

Welke cv-ketel het beste bij u past hangt af van uw wensen. Wij maken onderscheid tussen de volgende soorten cv-ketels:

Bekijk één van deze soorten en ontdek welke het beste past bij uw situatie.

Welke cv-ketel is geschikt?

U heeft al besloten dat u een hr-combiketel gaat kopen maar weet nog niet welk type geschikt is voor uw situatie? Maak dan gebruik van de ketelkiezer.
Naar de ketelkiezer

Onze cv-ketel merken

U kunt kiezen uit verschillende merken cv-ketels. Wij bieden uitsluitend cv-ketels van betrouwbare merken.

Goed om te weten

Best geteste CV-ketel

Wat Betekent "CW" Waarde?

Levensduur CV ketel - Wanneer vervangen?

CV ketel ontluchten in 10 simpele stappen

Wanneer moet ik een nieuwe cv-ketel kopen?

Gemiddeld genomen gaat een cv-ketel zo’n 15 jaar mee. Is uw ketel dus 12 jaar of ouder, en herkent u één van de onderstaande problemen, dan zit de kans erin dat uw ketel er binnenkort mee ophoudt. De ketel is waarschijnlijk toe aan vervanging. Het is vervelend, maar wel verstandig om vast te kijken naar een nieuwe ketel.

 • de ketel lekt;
 • het duurt steeds langer om de gewenste temperatuur te bereiken;
 • de cv-ketel maakt brommende of tikkende geluiden;
 • cv-ketel moet regelmatig gereset worden;
 • het warm water valt tijdens douchen uit (koud water of schommelende temperaturen);
 • ploffende geluiden bij het ontsteken (welke steeds luider worden).

Goedkope cv-ketels

Bij CVtotaal vindt u de goedkoopste cv-ketels, maar de ketels zijn ook nog eens van goede kwaliteit. Alle ketels uit het aanbod voldoen aan de laatste kwaliteitseisen en zijn volledig getest door de leverancier. Zo bent u altijd verzekerd van een goede, nieuwe cv-ketel.

Welke cv-ketel moet ik kopen?

U bent op zoek naar een nieuwe ketel. Door het uitgebreide aanbod van ketels heeft u echter geen idee welke cv-ketel u moet kopen. Het is best moeilijk om de meest geschikte ketel te kiezen. De volgende factoren zijn belangrijk om te bepalen welke ketel geschikt is voor u:

 • voorkeur voor een merk;
 • het vermogen;
 • soort ketel;
 • de prijs.

Daarnaast kunt u ook altijd kiezen voor de beste ketel volgens de Consumentenbond. Maar in het assortiment van CVtotaal zijn er géén slechte modellen te vinden. Uiteraard zit er wel verschil in merk, vermogen en prijs, dat voor u van belang is. Daarom hebben we de ketelkiezer, zodat u zelf kunt berekenen welke ketels voldoen aan uw wensen. Zo kunt u snel en eenvoudig ketels vergelijken, en weet u welk merk en type cv-ketel het meest geschikt is voor u.

Direct naar de ketelkiezer

Merken van cv-ketels

In het aanbod van CVtotaal vindt u cv-ketels van diverse merken. Dit zijn uitsluitend A-merken van Nederlandse fabrikanten en uiteraard van goede kwaliteit. De behoefte van de klant staat bij ons voorop. Daarom kunt u er zeker van zijn dat cv-ketels die door ons worden geleverd voorzien zijn van de nieuwste software en technieken. Welke cv-ketels vindt u in het assortiment? Dit is uiteraard het merk Intergas en Remeha, die met enkele ketels als beste getest zijn door de Consumentenbond. Daarnaast zijn ook de ketels van Nefit en Vaillant al jaren erg populair, en ook de ketels van het merk Ferroli zitten in het aanbod. 

Hoeveel kW's moet mijn cv-ketel hebben?

Zoals al benoemd is bij het kiezen van een nieuwe cv-ketel het van belang dat deze voldoende vermogen heeft voor de woning. Daarnaast wilt u ook beschikken over voldoende tapwater. Dit wordt uitgedrukt in kilowatt (kW) voor warmte, en CW voor water. Hoe hoger de CW-waarde, hoe meer liter warm water de cv-ketel per minuut kan verwerken. Hoe hoger de KW-waarde, hoe groter het oppervlakte dat de cv-ketel kan verwarmen.

Een gemiddeld huishouden met een standaard douche en zonder ligbad heeft bijvoorbeeld voldoende aan een vermogen van 24 kW – 28 kW en een tapwater waarde van CW4. Kiest u voor een te groot vermogen, dan wordt het onnodig duur om uw huis te verwarmen. Maar een ketel met een te klein vermogen kan de woning niet goed verwarmen.

Alle type CW waardes voor cv-ketels

Niet de juiste CW waarde? Of weet u niet wat het verschil is? Ontdek hieronder welke CW waarde het beste past in uw situatie. 

Cv-ketel prijzen

CVtotaal heeft een uitgebreid aanbod van cv-ketels. De prijzen van een cv-ketel zijn afhankelijk van het type ketel dat u wilt aanschaffen. De prijs is namelijk afhankelijk van het vermogen voor warmte en warm water. Hoe meer vermogen, hoe duurder de ketel. Er hangt dus een prijskaartje aan een nieuw cv-ketel, maar voor ieder budget is er een passende én kwalitatieve ketel te vinden! U moet letten op drie belangrijke factoren: soort ketel, merk en het vermogen.

Cv-ketel kopen bij CVtotaal

Het is ook geen simpele beslissing om even de cv-ketel te vervangen. U wilt er zeker van zijn dat u de juiste keus maakt en op het juiste moment voor ketelvervanging kiest. Daarnaast wilt u uiteraard een ketel van goede kwaliteit en het liefst niet te duur. Bij CVtotaal vraagt u eenvoudig een (vrijblijvende) offerte aan voor het vervangingen van uw ketel. Dan weet u vooraf precies waar u aan toe bent. U mag er vanuit gaan dat een nieuwe hr-ketel 15 tot 20 jaar meegaat. Deze moet dan uiteraard wel goed onderhouden worden. Bij ons komt u niet voor (onaangename) verrassingen te staan! We staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat allemaal voor de beste prijs en service! Klanten beoordelen CVtotaal niet voor niets met een dikke 8!

Wilt u graag advies over een nieuwe cv-ketel of meer informatie over onze werkwijze bij het vervangen van de ketel? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder.