Bedankt voor je aanvraag!

 

Zonnepanelen offerte

Benieuwd naar de vervolgstappen? We hebben alles hieronder nog even voor je op een rijtje gezet. Zonnepanelen aanschaffen is altijd een slimme keuze. Met zonnepanelen wek je makkelijk zelf groene stroom op, waardoor je flink kunt besparen op je energiekosten. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan een beter milieu!

 

Wat is de volgende stap?

Onze servicepartner neemt zo snel mogelijk contact met je op. Besluit je in te gaan op het aanbod? Tijdens het adviesgesprek laat onze servicepartner direct weten wanneer de zonnepanelen op jouw dak geplaatst kunnen worden.

1. Aanvraag indienen.
We hebben je gegevens ontvangen en gaan voor je aan de slag. 

2. Telefonisch adviesgesprek.
Een adviseur van onze servicepartner zal telefonisch contact met je opnemen om advies te geven en eventueel een afspraak voor de woning-analyse in te plannen. 

3. Inmeten op locatie.
Om zeker te zijn van een passend advies wordt er altijd op locatie een uitgebreide analyse van je dak en de situatie gemaakt. 

4. Installeren.
De installateurs komen de zonnepanelen bij je plaatsen, voeren een systeem controle uit en leggen je in detail uit hoe alles werkt.

 

Misschien ook interessant

Cv-ketels

Via Cvtotaal vraag je snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de vervanging van je cv-ketel. Sluit je gelijktijdig met de montage een onderhoudsabonnement af, dan ontvang je ook nog een €75,- korting op de installatie! 

 

Warmtepompen 

Naast zonnepanelen levert Cvtotaal ook andere duurzame, energiebesparende oplossingen zoals warmtepompen. Met trost kunnen wij zeggen dat Cvtotaal als één van de weinige partijen direct uit voorraad kan leveren. Zowel mét als zonder installatie.

 

Convectoren 

Van plan om een warmtepomp aan te schaffen of heb je net een aangeschaft? Dan kan het interessant zijn om je radiatoren te vervangen voor convectoren. Convectoren zijn geschikt voor lage temperatuur en geven hun warmte efficiënter af. 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief