Filter toepassen
Selectie verfijnen
Categorie
 1. Ultra 8 radiatoren geribbeld 230
 2. Ultra 8 radiatoren vlak 407

ULTRA 8 radiatoren

Over de Ultra 8 radiaotrren

ULTRA 8 radiatoren worden geproduceerd in Nederland waardoor de CO2-uitstoot van het transport geminimaliseerd wordt! Daarnaast is er minder water nodig om dezelfde warmteafgifte te behalen als bij ouderwetse radiatoren. Daarom hoeft er minder gas verbruikt te worden voor hetzelfde rendement. Kijk voor een nóg hoger rendement ook eens bij onze speedcomfort radiatorventilatoren of maak gebruik van radiatorfolie. Ook is de verwachte levensduur erg hoog wat resulteert in een garantie van maar liefst tien jaar.

Aansluiten van de Ultra 8 radiator

De ULTRA 8 serie type 21, 22 en 33 kunnen zowel midden, links- en rechtsonder of met een zijaansluiting aangesloten worden.

Een onderaansluiting gebruiken

Bij gebruik van een onderaansluiting is het mogelijk om een thermostaatknop (los bij te bestellen) rechtstreeks op de radiator aan te sluiten, dit zorgt voor een strakke afwerking. De blindstoppen voor een onderaansluiting worden standaard bijgeleverd.

Een zijaansluiting gebruiken

Bij gebruik van een zijaansluiting links, rechts of kruislings is de aanvoer aan de bovenzijde en de retour aan de onderzijde van de radiator. Het insertventiel voor de thermostaatknop wordt dan niet geplaatst.

Benodigde materiaal voor een zijaansluiting

 • Thermostaatkraan haaks of recht (haaks: aansluiting vanuit muur recht: aansluiting vanuit grond)
 • Voetventiel haaks of recht (haaks: aansluiting vanuit muur recht: aansluiting vanuit grond) )
 • Twee koppelingen 15mm (stalen buis) of 16mm (kunststof buis) )
 • Thermostaatknop (optioneel) )

Een ULTRA 8 radiator is in elke situatie toepasbaar!

Ga je voor de klassieke look met een geribbelde voorplaat? Of liever de moderne variant met een vlakke voorplaat? ULTRA 8 radiatoren passen altijd. De ULTRA 8 radiatoren hebben maar liefst acht aansluitingen, hierdoor zijn ze in elke situatie toe te passen. De ULTRA 8 wordt gemaakt in Nederland en dat is te merken want er is aan alles gedacht; zo worden de radiatoren erg compleet in een RAL 9016 (witte) poedercoating geleverd inclusief J-beugels met vergrendeling, insertventiel, ontluchter en vier blindstoppen. Verder zijn de geribbelde modellen om te draaien waardoor ze zowel rechts- als linksonder aan te sluiten zijn!

ULTRA 8 radiatoren zijn in de volgende types en maatvoeringen beschikbaar:

 • Hoogte: 300 t/m 900 mm.
 • Lengte: 400 t/m 2400 mm.
 • Diepte: 61 t/m 160 mm.
 • Type: 11, 21, 22 en 33.
 • Vermogen: 204 t/m 4339 Watt.

Gebruik de filters links om het juiste type, vermogen en afmetingen te selecteren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.