Vloerverwarmingsverdelers

Vloerverwarmingsverdelers zorgen voor de juiste verdeling van het verwarmingswater in het vloerverwarmingssysteem. De verdeler is dan ook een essentieel onderdeel voor de werking van de vloerverwarming. Zonder de juiste verdeler kan de waterdruk niet goed geregeld worden en zal de warmteverdeling niet optimaal zijn.

Een verdeler verdeelt de buizen onder de vloer in verschillende groepen. Per groep mag er maximaal 100 meter buis gebruikt worden. Heb je dus 700 meter verwarmingsbuis? Dan heb je een 7-groeps verdeler nodig!

Cvtotaal verkoopt vloerverwarmingsverdelers van topmerken als VTE en Therminon. Wij verkopen 3 soorten vloerverwarming verdelers. Kunststof composiet verdelers, ideaal als je nu of later een warmtepomp wenst en eventueel ook wilt gaan koelen. VTE compacte verdelers voor als je weinig ruimte hebt en alleen het beste goed genoeg is voor jou, en als laatste de staal gecoate meng verdelers, de standaard als het om vloerverwarming gaat.

Niet alleen een verdeler kopen? We hebben voor jou de beste alles-in-1 pakketten samengesteld: Complete sets vloerverwarming (inclusief verdeler)

Geen producten gevonden voor deze selectie.