Vaillant thermostaten

Een thermostaat van Vaillant zorgt er voor dat jouw Vaillant cv-ketel optimaal presteert. Binnen ons assortiment vind je verschillende thermostaten van Vaillant. De thermostaten van Vaillant zijn erg gebruiksvriendelijk en je stelt gemakkelijk de gewenste temperatuur in.

5 producten

Vaillant VR33 OpenTherm module ecoTEC
95,-
2 reviews
Leverbaar
Bekijk product
Vaillant Vsmart slimme thermostaat
324,-
11 reviews

Te bedienen met mobiele app

Klokprogramma's

Draadloze thermostaat

Leverbaar
Bekijk product
Vaillant sensoHOME VRT380 thermostaat
215,-
1 reviews

WiFi ready

Klokprogamma's

Verlicht scherm

Leverbaar
Bekijk product
57% korting
Vaillant calorMATIC 350 klokthermostaat
231,- 99,-
Leverbaar
Bekijk product
Vaillant sensoNET gateway
232,-

Internetmodule

Maakt de SensoHOME slim

Bedien thermostaat met SensoApp

Leverbaar
Bekijk product

Waarom een Vaillant thermostaat kiezen?

Met een thermostaat van Vaillant bespaar je op de stookkosten en daarnaast benut je jouw cv-ketel optimaal. Met de programmeerbare klokthermostaten is het mogelijk om jouw woning op het juiste tijdstip op de gewenste temperatuur te verwarmen. Naast klokthermostaten heeft Vaillant ook slimme thermostaten, hiermee kun je naast een verwarmingsprogramma instellen ook de thermostaat bedienen met je smartphone of andere mobiele apparaten.

De voordelen van Vaillant thermostaten

  • Eenvoudige bediening
  • Helpt energie besparen
  • Het instellen van klokprogramma’s
  • Past de temperatuur aan de weersomstandigheden aan (vSMART)

SensoNET gateway

Met de SensoNET gateway internetmodule maak je van jouw SensoHOME thermostaat een slimme Wifi thermostaat. Hiermee kan je de SensoHOME thermostaat met de myVAILLANT app bedienen. Naast het regelen van de temperatuur via een app, krijg je ook inzicht in je verbruik. De app van Vaillant is beschikbaar in de Apple store en Google Play store.

Waarom jij een Vaillant thermostaat van Cvtotaal nodig hebt

Voor Cvtotaal is een goede service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. We vinden het belangrijk dat we onze klanten tevreden te stellen en dat jij goed geholpen wordt. Binnen ons assortiment vind je verschillende type Vaillant thermostaten, hierdoor weet je zeker dat wij het product hebben dat jij zoekt. Dankzij onze goede service, prijs-kwaliteitverhouding en diverse aanbod beoordelen onze klanten ons met een 8,5 en daar zijn wij erg blij mee!