Keukenboilers

Wanneer kiezen voor een keukenboiler?

Is de afstand tussen de wasbak en het verwarmingstoestel groter dan 10 meter? Dan kun je het beste kiezen voor een separate keukenboiler. Waarom is dit de beste keuze? Wanneer de leidingen erg lang zijn zul je namelijk veel water onnodig verliezen. Het koude water in de leidingen moet namelijk eerst door de leidingen naar buiten voordat het warme water het eind van de leiding bereikt. Tenzij je bereid bent om het koude water op te vangen en hergebruiken, is het verstandiger om te kiezen voor een keukenboiler.

Keukenboiler in combinatie met timer

Tevens kun je ervoor kiezen om de keukenboiler aan te laten sluiten op een timer. Op deze manier zal hij enkel op bepaalde momenten van de dag warm water leveren. Je kunt bijvoorbeeld de nacht uitsluiten van warm water, de kans dat je het 's nachts nodig hebt in de keuken is erg klein.

Hoelang gaat een keukenboiler mee?

Een boiler en centrale verwarmingsinstallatie gaan allebei gemiddeld zo'n 15 tot 25 jaar mee. Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van de kwaliteit van het toestel en tevens de fabrikant van het toestel. Het is meestal afhankelijk van de fabrikant en de kwaliteit van het aangeschafte toestel. Voor de meeste merken geldt: hoe goedkoper de installatie, hoe lager de kwaliteit.

Een keukenboiler kopen bij Cvtotaal

Cvtotaal heeft een divers aanbod aan verschillende merken aan keukenboilers. We zijn gespecialiseerd in deze boilers, dus we kunnen ook altijd bekijken wat het beste aansluit op jouw situatie. Zo weet je altijd zeker dat je de beste keuze maakt. Cvtotaal staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitsverhouding, wat in combinatie met onze service wordt beoordeeld door onze klanten met een 8,5. Ben jij op zoek naar een keukenboiler? Wij helpen je graag!

Een keukenboiler verhelpt een lange wachttijd op warm water en zorgt ervoor dat er minder water wordt verspild. Keukenboilers worden vaak geplaatst onder de wasbak. Een keukenboiler is een boiler met een beperkte inhoud van 10 of 15 liter. De keukenboiler is geschikt voor gebruik in onder andere een keuken, een bijkeuken, voor een specifieke wastafel of in een garage. De voordeligste optie is vaak om te kiezen voor één grote boiler die meerdere ruimtes bediend, tenzij wil je gebruik maken van warm water in bijvoorbeeld een garage naast jouw huis. Dan is het waarschijnlijk voordeliger om een losse elektrische boiler te plaatsen. Welke soorten keukenboilers er zijn en meer informatie over de werking ervan, leggen we je graag uit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.