Monoblock airco's

Wil jij een monoblock airco kopen om je kamer te verkoelen in warme dagen? Bestel deze eenvoudig online bij Cvtotaal. Een monoblock airco is zeer geschikt voor ruimtes waar geen buitenunit geplaatst kan worden. Bij een monoblock airco zijn de binnen- en buitenunit in één unit verwerkt. Hierdoor zijn monoblock airco's snel en relatief eenvoudig geplaatst. Dit in tegenstelling tot de installatie van een Single Split airco waarbij een binnen- en buitenunit geplaatst moeten worden.

Last-minute een airco nodig? Geen probleem met een monoblock airco, want deze heb je in een mum van tijd zelf geïnstalleerd. Zo heb je snel verkoeling in huis, en de producten kunnen ook nog eens verwarmen. Wel zo comfortabel! Cvtotaal is specialist op het gebied van airconditioning en heeft een ruim assortiment monoblock airco's uit voorraad leverbaar. Onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit.

5 producten

per pagina
Qlima WDH 229 monoblock airco 2,9kW
1.019,-
9 reviews

Zelf te plaatsen

Te bedienen met mobiele app

Geschikt tot: 85m³

Leverbaar
Bekijk product
Qlima monoblock airco 3,5kW
1.299,-
1 reviews

Zelf te plaatsen

Te bedienen met mobiele app

Geschikt tot: 110m³

Leverbaar
Bekijk product
Unico Air 25HP monoblock airco 2,2kW
1.713,-
1 reviews

Zelf te plaatsen

Geen buitendeel

Geschikt tot: 55m³

Leverbaar
Bekijk product
Unico Evo monoblock airco 25 HP PVN - 2,5kW
1.906,-

Zelf te plaatsen

Geschikt tot: 65m³

Leverbaar
Bekijk product
Unico Evo monoblock airco 20 HP PVN - 2,3kW
1.780,-
Leverbaar
Bekijk product

5 producten

per pagina

Wat is een airco zonder buitenunit?

Een airco zonder buitenunit wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo gek met de verschillende hittegolven van de laatste jaren. Maar wat is een airco zonder buitenunit? Dit is te vergelijken met een vaste airco, maar het bestaat uit slechts één onderdeel dat je in de woning installeert. Er wordt dus geen onderdeel aan de buitenkant van de woning vastgemaakt. De airco koelt de woning door de warme lucht naar buiten te blazen via een luchtafvoer door de muur of een open raam.

Voordelen van een monoblock airco zonder buitenunit

Ben je op zoek naar een airconditioning zonder buitenunit? Dan is de monoblock het product voor jou. De airco monoblock zonder buitenunit heeft verschillende voordelen ten opzichte van een Single Split airco. Wij hebben de redenen om een airco monoblock zonder buitenunit airco in huis te halen voor je op een rij gezet:


Voordelen monoblock airco tegenover Single Split airco>

 • Geen buitenunit (dus zeer geschikt voor ruimtes waar een Single Split airco niet geplaatst kan worden)
 • De airco neemt in totaal een stuk minder plek in
 • Gemakkelijk zelf te installeren

Voordelen monoblock airco tegenover mobiele airco

 • Veel energiezuiniger dan een mobiele airco
 • Een hoger koelvermogen
 • Ook mogelijk om te verwarmen
 • Een stuk geluidsstiller

Genoeg redenen om een airconditioning zonder buitenunit aan te schaffen. Bekijk snel ons aanbod!

Airco monoblock zonder buitenunit installeren

Een monoblock airco bestaat slechts uit één airco-unit. Er hoeft dus geen buitenunit opgehangen te worden en er hoeven geen koelleidingen afgeperst te worden. Dit maakt dat dit type airco bij uitstek geschikt is voor:

 • Appartementen
 • Galerijflats
 • Modulaire (container) bouw
 • Monumenten
 • Kantoren

Misschien wel het allergrootste voordeel van de monoblock airco is het feit dat je deze zelf kunt installeren. Het is dan ook niet nodig om dit door een gecertificeerd monteur te laten doen. Dit voorkomt dat je lang moet wachten om gebruik te maken van de airco. Wel zo makkelijk als je binnen korte termijn de woning wilt koelen.

Welke monoblock airco’s zonder buitenunit zijn er?

In ons assortiment vind je uitsluitend monoblock airco’s van A-merken. Dus uiteraard goede kwaliteit. De behoefte van de klant staat bij ons voorop. Zo vind je in het aanbod airco’s zonder buitenunit van de volgende merken:

 • Qlima

  Een Qlima airco zonder buitenunit is wat duurder dan de overige merken, maar heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het is dan ook een van de meest verkochte producten. De airco is zeer energiezuinig en behoorlijk stil, wat het ideaal maakt voor de woon- of slaapkamer.

 • Midea

  De airco’s zonder buitenunit van Midea hebben een uniek design en zijn geschikt voor de wat grotere ruimtes. Daarnaast zijn de producten ook nog eens erg stil . Ideaal voor het (thuis)kantoor! Qua prijs zit een Midea airco in de middenmoot, niet de goedkoopste maar ook niet de duurste.

 • Olimpia

  De monoblock airco’s van Olimpia zijn perfect voor het koelen van kleinere ruimtes dankzij hun dunne design. De producten beschikken over een slim besturingssysteem, waardoor ze ‘s nachts erg stil de kamer koelen. Fijn voor een goede nachtrust! De Olimpia monoblock is er in verschillende prijsklassen.

Hulp nodig om te bepalen welke airco het best is, en het benodigde koelvermogen biedt? Gebruik de airco rekenhulp!

Direct naar airco rekenhulp >>

De prijs van een monoblock airco

De monoblock airco prijs hoort bij een van de voordelen. Deze airco is namelijk een stuk goedkoper dan een vaste airco. De kosten zijn uiteraard afhankelijk van het merk, vermogen en de extra opties zoals een WiFi functie. Maar ook de mate van geluidsproductie speelt een rol voor de prijs. De gemiddelde prijs van een airco zonder buitenunit ligt tussen de € 900,- en € 1.700,-.

Monoblock airco kopen bij Cvtotaal

Ben je op zoek naar een monoblock airco? Bij Cvtotaal koop je eenvoudig en snel online een nieuwe airco van diverse A-merken. We staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat allemaal voor de beste prijs en service! Klanten beoordelen Cvtotaal niet voor niets met een dikke 8!