LG airco's

Creëer zowel in de zomer als in de winter het perfecte binnenklimaat met een airco van LG. De unieke dual inverter techniek maakt de airco's erg stil, bespaart energie en koelt sneller. Airco's van LG staan voor kwaliteit, hoog comfort en stilte. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor elke situatie een geschikte Single Split airco te vinden.

Bij Cvtotaal is het mogelijk om airco's los te bestellen of direct door ons te laten installeren. Op de pagina van de gewenste airco kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Hulp nodig bij de keuze voor een passende airco? gebruik onze airco keuzehulp>>

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een nieuwe LG airco kopen

Is jouw huidige airco aan vervanging toe? Met een nieuwe LG Airco maak je de juiste keuze. Bekend én betrouwbaar. Het merk ontwikkelt zelf gloednieuwe technologieën, waarbij energiebesparing en langdurig productgebruik centraal staan.

De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed.Met een LG airco kun je onbezorgd en voor een zeer lange tijd genieten van een goed gekoeld huis. 

Verschillende LG Airco's op Cvtotaal

Het beste product voor jou is afhankelijk van wat je nodig hebt qua vermogen voor het optimaal koelen van je woning. LG Airco's zijn bij Cvtotaal beschikbaar met verschillende Wattages en modellen.

In ons assortiment vindt je:

  • LG Standard Plus Airco's
  • LG Dualcool Airco's

Weet je niet welke airco het beste bij jouw situatie past?

Met de Airco rekenhulp weet je snel welke airco van LG bij jouw huishouden past. Gebruik onze Airco rekenhulp >> 

Type LG airco's

LG heeft diverse modellen/series airco's. Hoewel alle airco's van uitstekende kwaliteit zijn, zitten er tussen de diverse modellen, verschillen in onder andere geluidsniveau, energieverbruik koelmethodes en installatiemethodes.

Hieronder vindt je een opsomming van de LG modellen:

Een LG airco kopen bij Cvtotaal

Bij Cvtotaal kan je de airco's van LG zowel met installatie als zonder installatie* aanschaffen. LG maakt producten van hoge kwaliteit, waardoor je velen jaren kan genieten van een goed gekoelde woning.

Mits je zelf een monteur met BRL-100 certificaat hebt*

Je bestelt een nieuwe airco eenvoudig online bij Cvtotaal, zodat je product snel wordt geleverd. We streven altijd naar de beste prijs en service! Klanten beoordelen Cvtotaal niet voor niets met een dikke 8! In het aanbod van Cvtotaal vindt je ook andere merken zoals Qlima, Panasonic, Samsung & Haier