Groepenkast aanpassen of vervangen

Meterkast

Gratis groepenkast check!

Gratis? Ja, gratis. Stuur ons een foto van je groepenkast en wij checken of deze toekomstbestendig is. Als dat zo is, ontvang je daarvan een bevestiging. Kan er nog wat verbeterd worden? Dan ontvang je een indicatie van de kosten, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Misschien wil je binnenkort een laadpaal of zonnepanelen installeren. Daarom is het slim om te checken of je groepenkast de toekomstige energiebehoeften aan kan. Vraag gratis de check aan en bereid je voor op de toekomst!

Voordelen van je groepenkast laten aanpassen of vervangen

  • Veiligheid op één: Bescherm je woning tegen brand door je oude groepenkast te vervangen of aan te passen. Een nieuwe groepenkast voldoet aan de laatste veiligheidsnormen, waardoor deze geschikt blijft voor de hoeveelheid stroom van je (nieuwe) apparaten.  
  • Klaar voor de toekomst: Met een nieuwe groepenkast kun je eenvoudig uitbreiden naar een duurzaam energiesysteem, zoals met een warmtepomp, laadpalen en zonnepanelen. 
  • Goede investering: Door te investeren in een nieuwe groepenkast, zorg je voor veiligheid in je woning. Daarnaast blijft de groepenkast optimaal werken. Een nieuwe groepenkast is klaar voor eventuele uitbreiding van duurzame energiesystemen in de toekomst. Zo ben je klaar voor de komende tientallen jaren. 
  • Snelle levering: Je nieuwe groepenkast wordt snel geleverd.

Groepenkast check aanvragen

Vraag via onderstaande knop je gratis check aan. Wanneer je de check heb aangevraagd, ontvang je zo snel mogelijk van onze partner een email met daarin een fotoverzoek. Maak foto's van je groepenkast en stuur deze op.

Vervolgens voeren de specialisten de check uit en beoordelen ze of de groepenkast voldoet aan de huidige NEN1010 norm. Je ontvangt binnen 4 werkdagen per email de uitkomst van de check. Wanneer je groepenkast niet voldoet aan de huidige normen, ontvang je een passend advies in de vorm van een offerte.

Je hebt de mogelijkheid om contact op te nemen met een specialist om vragen te stellen. Wanneer je dit advies opvolgd, voldoet jouw groepenkast weer aan alle eisen en ben je klaar voor de toekomst! De gemiddelde doorlooptijd is ongeveer 5 weken. 

Doe de groepenkast check

  • Snelle levering/montage 
  • Modern ontwerp
  • Groepenkast voorzien van aardlekautomaten en een maximale belasting van 63 Ampère
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Meest gestelde vragen

Meer informatie over de groepenkast check