Haier airco's

Op zoek naar een goede airconditioning? Een airco van Haier staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf focust zich op de meest geavanceerde technieken om de leefomgeving en het wooncomfort te verbeteren. Alle Haier airco’s hebben een A++ label en verbruiken 25% minder dan A-label toestellen. Door middel van de Haier plug and play kan je direct na installatie de ruimte eenvoudig koelen.

Bij Cvtotaal heb je de mogelijkheid een Haier airco los te kopen of direct te laten installeren. Wil je een airco van Haier met installatie? Vraag dan vrijblijvend de offerte aan. je airco wordt altijd geïnstalleerd door een STEK-erkende monteur.

7 producten

Haier Tundra 2023 split unit airco 3,2kW
634,-

Turbo koelfunctie

Te bedienen met mobiele app

Geschikt tot: 90m³

Leverbaar
Bekijk product
Haier Tundra 2023 split unit airco 5,0kW
906,-

Turbo koelfunctie

Te bedienen met mobiele app

Geschikt tot: 125m³

Leverbaar
Bekijk product
Haier Tundra 2023 split unit airco 2,5kW
558,-
1 reviews

Turbo koelfunctie

Te bedienen met mobiele app

Geschikt tot: 65m³

Leverbaar
Bekijk product
Haier multi-unit split aircoditioning
1.398,-

2 binnen-units

Fluisterstille werking

Koelen en verwarmen

Leverbaar
Bekijk product
Haier Pearl multi split
2.426,-

3 binnen-units

Fluisterstille werking

Koelen en verwarmen

Leverbaar
Bekijk product
Haier Pearl multi-unit split airco
3.639,-

4 binnen-units

Fluisterstille werking

Koelen en verwarmen

Leverbaar
Bekijk product
Haier Pearl multi-unit split airco
3.639,-

5 binnen-units

Fluisterstille werking

Koelen en verwarmen

Leverbaar
Bekijk product

Haier airco: energiezuinig en extra stil

De voordelige Haier airco’s zijn voorzien geavanceerde technologieën, zoals een digitale inverter compressor, omkeercircuit en een permanente magnetische V-vorm. Zo ben je verzekerd van een hoog rendement, en een laag energieverbruik. De Haier airco’s hebben een A++ label en verbruiken tot wel 25% minder energie dan de A-label airconditioners. Dit wil zeggen dat het energiezuinige systemen zijn. Beter voor het milieu en goed voor de eigen portemonnee.

Daarnaast kun je altijd de “soft” functie inschakelen, zodat de binnenunit op een zeer laag geluidniveau werkt. Met een geluidsproductie van tussen de 15 dB tot 50 dB is dit systeem ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Zo kun je heerlijk slapen in een koele kamer zonder geluidsoverlast. Maar ook in de woonkamer misstaat de Haier airco niet.

Verwarmen met een Haier airco

Een ander pluspunt is dat deze airconditioning ingezet kan worden als verwarming dankzij de energiezuinige verwarmingstand. De Single Split unit airco onttrekt dan warme buitenlucht, waardoor het apparaat veel zuiniger is dan een andere elektrische verwarming. Zo is de Haier Single Split airco te gebruiken in zowel de zomer als de winter, en geniet je het hele jaar van een comfortabel binnenklimaat.

De juiste Haier Single Split airco kiezen

In het assortiment van Cvtotaal vind je diverse airco’s van het merk Haier. Deze zijn zeer energiezuinig, geschikt voor koelen en verwarmen, te bedienen met afstandsbediening en produceren weinig geluid. In ons aanbod vind je de volgende Haier airco’s:

Twijfel je toch welke airco het best bij jouw situatie past? Gebruik de airco keuzehulp om een geschikte airco te vinden.

Haier airco installeren

Het is goed om te weten dat een Haier Single Split airco geïnstalleerd moet worden door een STEK-erkend monteur. Deze certificering verzekert je ervan dat de airco veilig en op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Door middel van de Haier plug and play kun je direct na installatie de ruimte eenvoudig koelen.

Wil je een Haier airco met installatie kopen? Vraag gemakkelijk online een offerte aan voor jouw airco met installatie bij Cvtotaal. We stellen een offerte voor je op, zodat je nieuwe airco door een ervaren vakman wordt geïnstalleerd.

Haier airco kopen bij Cvtotaal

Een Haier airco koop je eenvoudig en snel online bij Cvtotaal. Bekijk het assortiment en kies de airconditioning die bij jouw wensen past. Bij ons heb je de mogelijkheid om een Haier airco los te kopen of direct te laten installeren. Wil je een airco van Haier met installatie? Vraag dan vrijblijvend de offerte aan. De airco wordt altijd geïnstalleerd door een STEK-erkende monteur.

In ons aanbod vind je ook andere merken airco’s, zoals Qlima en Panasonic. We staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat allemaal voor de beste prijs en service! Klanten beoordelen Cvtotaal niet voor niets met een dikke 8.5!