Verticale radiatoren

Hoe werkt de aansluiting van een verticale radiator?

Er zijn twee soorten aansluitingen, die we hier voor je hebben toegelicht:

Zonder middenaansluiting

Een verticale radiator sluit je in veel gevallen aan zonder middenaansluiting. In dit geval kan je de radiator zowel aan de onderkant als de bovenkant aansluiten. Sluit je de radiator aan via de onderkant? Dan doe je dit met een radiatorkraan en een voetventiel. Sluit deze linksonder en rechtsonder aan op de radiator en de buis. Sluit je de radiator via de bovenkant aan? Controleer dan of dit mogelijk is met de radiator die je hebt, indien niet mogelijk dan moet je een stromingsbuis plaatsen om het hete water eerst aan de onderkant van de radiator te brengen. Doe je dit niet, dan wordt de radiator alleen aan de bovenkant warm.

Met middenaansluiting

Komen de leidingen van de radiator haaks of recht uit de muur of vloer? Dan is een verticale radiator met middenaansluiting de beste optie. Voor het aansluiten van dit type radiator kun je het best deze Multilux aansluitset van Heimeier gebruiken.

Welke verticale radiatoren biedt Cvtotaal aan?

Cvtotaal heeft uitgebreid assortiment aan radiatoren met stijlvolle designs en een laag energieverbruik. Zo biedt Cvtotaal verticale radiatoren van A-merken als Jaga en Henrad. Je kan kiezen tussen verschillende hoogte -en breedtematen, kleuren en een vlakke of geribbelde voorplaat. Verder zijn veel radiatoren geschikt voor warmtepompen en gemaakt van ultra geleidende materialen. Je verbruikt hierdoor minder energie en zorgt voor minder CO2 uitstoot. Op deze wijze kan jij de volgende stap richting een duurzame toekomst zetten. Door het uitgebreide assortiment dat wij aanbieden weet je zeker dat jij de radiator kiest die het beste past bij jouw woning.

Waarom een verticale radiator van Cvtotaal?

  • Je bespaart ruimte
  • Het zorgt voor een stijlvoller interieur
  • Cvtotaal biedt de beste service
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Minimaal 10 jaar garantie

Een verticale radiator is een radiator die smal en hoog is, waardoor de radiator op meerdere plekken te bevestigen is en je er gemakkelijk ruimte mee kunt besparen. Om deze reden zie je verticale radiatoren vaak terug in kleine ruimtes zoals gangen of badkamers. Naast dat een verticale radiator ideaal is voor kleine ruimtes kan het ook een manier zijn om je interieur stijlvoller te maken. Het vermogen van verticale radiatoren is hetzelfde als die van horizontale radiatoren, hierdoor merk je geen verschil in de tijd die nodig is om een ruimte te verwarmen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.