Artikelen 1 tot 10 van 48 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Slimme thermostaten vergelijken

maandag 16 oktober 2017 15:42:19 Europe/Berlin

Slimme thermostaten vergelijken

Met een slimme thermostaat ben je in staat om op afstand je thermostaat aan te sturen. Plotseling vertrokken en vergeten je verwarming uit te zetten? Geen probleem, met je slimme thermostaat hoef je niet naar huis te rijden en kan je op afstand je cv omlaag instellen.

Er zijn vele modellen en merken slimme thermostaten. En omdat je niet jaarlijks over je thermostaat hoeft na te denken, kan het aanbod van alle diverse types slimme thermostaten overweldigend zijn.

 

slimme thermostaat

Wij hebben de meest verkochte slimme thermostaten voor je op een rijtje gezet met ieder haar eigen mogelijkheden en slimme oplossingen. 

Lees meer
Comments | Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Slimme thermostaat

dinsdag 10 oktober 2017 08:55:52 Europe/Berlin

Slimme thermostaat

Je ziet het steeds vaker: mensen die op hun smartphone kijken wat de actuele temperatuur in de kamer is. Vaak kunnen ze ook het energieverbruik aflezen en zelfs nog het actuele verbruik inzichtelijk krijgen. Steeds meer huishoudens hebben een slimme meter geïnstalleerd gekregen, maar ook het aantal slimme thermostaten in woningen stijgt enorm.

slimme thermostaat

Maar wat is nu precies een slimme thermostaat en waarom zou dit voor jou interessant zijn? Lees het in ons nieuwste blog. 

Lees meer
1 Comments | Nieuws door Erik Post

Thermostaat kopen

maandag 2 oktober 2017 17:18:43 Europe/Berlin

Thermostaat kopen

Harde wind, regen en je tuin ligt waarschijnlijk alweer vol met bladeren. Dit zijn de eerste signalen die aangeven dat je verwarming nu toch echt uit de zomerslaap moet komen. We hebben het vaak niet in de gaten, maar behalve je cv-ketel is ook je thermostaat enorm belangrijk om je woning te voorzien van voldoende warmte.

thermostaat kopen

Hoe zorg je ervoor dat je de meest efficiënte toepassing en combinatie thermostaat / cv-ketel krijgt? Lees nu in dit artikel waar je op moet letten als je kiest voor een nieuwe thermostaat. 

Lees meer
Comments | Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Subsidie warmtepomp

maandag 25 september 2017 16:39:29 Europe/Berlin

Je leest en hoort steeds meer over de term “warmtepomp” en “duurzaam”. Een van de redenen dat er steeds meer aandacht en interesse kom voor en naar warmtepompen, is door de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE), waardoor de totale investering op een warmtepomp installatie het aantrekkelijk maakt om je hierin te verdiepen.

subsidie warmtepomp


Maar wie komt er in aanmerking voor de subsidie op warmtepompen, door wie wordt de subsidie op warmtepompen verstrekt en waarom is er überhaupt een subsidie verkrijgbaar op een warmtepomp? In dit artikel nemen we je mee naar de verschillende facetten van de warmtepomp subsidies.

Lees meer
Comments | Nieuws door Erik Post

Hybride-warmtepompen

dinsdag 19 september 2017 09:33:57 Europe/Berlin

Er zijn van die kreten en woorden die je steeds vaker om je heen hoort, maar waarvan je niet exact de betekenis weet. Je begrijpt de strekking en weet in welk straatje je dit moet plaatsen, maar de werkelijke betekenis of werking is niet geheel duidelijk. Waarschijnlijk is een hybride warmtepomp installatie of een hybride verwarmingssysteem zo’n kreet. Wij leggen je in het volgende artikel de werking en voordelen van een hybride warmtepomp uit. 

 hybride warmtepomp

Lees meer
1 Comments | Nieuws door Erik Post

Kosten warmtepomp

donderdag 7 september 2017 16:25:29 Europe/Berlin

Warmtepompen worden steeds populairder. De een verwacht dat warmtepompen over een aantal jaren in geen enkele woning meer zal ontbreken, terwijl een ander spreekt van een hype. Maar waarom zou je nu een warmtepomp installeren, wat kost een warmtepomp en wat levert het op? Je hebt vast al gehoord dat een warmtepomp goed is voor het milieu, dat je energierekening lager zal worden én dat je nu subsidie krijgt op de aanschaf van een warmtepomp. Dat is al een goede start om een warmtepomp te overwegen. In dit artikel zullen we je het financiële plaatje van de warmtepomp installatie schetsen.

 kosten warmtepompLees meer

Comments | Nieuws door Erik Post

Welke airco moet ik kopen?

maandag 17 juli 2017 09:53:45 Europe/Berlin

welke airco moet ik kopen

Welke airco moet ik kopen?

Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland. Met de warme en benauwde dagen en met name avonden voor de boeg, wil je graag even afkoelen. Dat is niet langer nodig. Met een airco zorg je ervoor dat je niet langer tegen de warme dagen hoeft op te kijken. Een aangenaam binnenklimaat heeft natuurlijk de nodige voordelen en met een airco kan jij zelf zorgen voor klimaatbeheersing. Maar waar moet je nu op letten als je een airco wilt kopen? Met dit artikel over de verschillende modellen airco's en de voordelen en nadelen van airco's, is het maken van de juiste keuze een.....koud kunstje.

Lees meer
0 Comments | Nieuws door Erik Post

Alles over vloerverwarming

maandag 10 juli 2017 09:56:32 Europe/Berlin

Vloerverwarming: de informatie die je nodig hebt

Het aanleggen en in gebruik nemen van vloerverwarming is een populaire keuze voor huis eigenaren. Welke oplossingen zijn er op het gebied van vloerverwarming? Wat zijn de voordelen en nadelen en de prijsverschillen? Wij geven je antwoord op deze vragen en meer om een weloverwogen keuze te kunnen maken of vloerverwarming geschikt is voor jouw omstandigheden en wensen.

comfortabel-vloerverwarming

Lees meer
Comments | Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Wat is een warmtepomp

woensdag 28 juni 2017 13:53:41 Europe/Berlin

Steeds vaker hoor of lees je het begrip warmtepomp. De toekomst zou bestaan uit warmtepompen en dan heb je ook nog verschillende termen als lucht-water warmtepomp, hybride warmtepomp, aardwarmte en ga zo maar door.

Warmtepomp-de werking

Wat is dat dan nu eigenlijk, een warmtepomp? En is een warmtepomp ook geschikt voor jou? Lees hier meer en ontdek de werking van een warmtepomp.

Lees meer
Comments | Nieuws door Erik Post

Mechanische ventilatie: het belang v

maandag 19 juni 2017 13:42:13 Europe/Berlin

Frisse lucht is belangrijk. Als het weer het toe laat gaan we graag naar buiten, maar ook een gezond binnenklimaat is enorm belangrijk. Ventileren is daarvoor essentieel.

Mechanische ventilatie

Lees hier meer over het belang van ventileren en over de werking van mechanische ventilatie.

Lees meer
Comments | Nieuws door Erik Post

Artikelen 1 tot 10 van 48 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 9 uit 10 van 4508 stemmen via Feedback Company