LET OP: Uw bestelling kan langer onderweg zijn door de aangescherpte COVID19 maatregelen. Informatie over levering>>

Weektopper! Itho ventilatiebox alles in 1 CVE-S vochtsensor RFT

Ook als uitverkoop beschikbaar kijk hier>>>

Dit alles-in-1 IthoDaalderop Ventilatiepakket CVE-S is geschik voor iedere situatie. Als het vochtgehalte hoog is in uw woning zal de ingebouwde sensor ervoor zorgen dat de box sneller gaat draaien.

>Itho ecofan CVE-s met eurostekker en perilex snoer U kunt op locatie dus kiezen
>IthoDaalderop RFT auto zender wit ral 9016
>4x luchtventiel 125mm
>5 jaar garantie na registratie
>Vochtsensor dus altijd het juiste klimaat in huis
>Meest verkochte ventilatiebox van Nederland

Speciale prijs 209,50 Normale prijs 229,50

Weektopper! Itho ventilatiebox alles in 1 CVE-S vochtsensor RFT

209,50

  • Op voorraad
  • Vandaag besteld, maandag geleverd
  • Achteraf betalen en / of in termijnen
 

De CVE-S ECO is uitgerust met een ingebouwde vochtsensor. Deze vochtsensor meet door zijn slimme regeling nauwkeurig de luchtvochtigheid en past de ventilatie daar automatisch op aan. Wanneer de sensor een (abrupte) stijging detecteert zal de automatische regeling de ventilatie-unit doen optoeren naar de maximale stand. De RV-sensor is niet instelbaar. Stand Auto is de automatische stand regeling op basis van aanwezige sensoren (CO2, RV ). De capaciteit wordt automatisch geregeld tussen de autostand en hoogstand. Dit betekent dat de ventilator vanaf de maximale stand altijd terug gaat naar de auto stand, dit is de stand waarvan op basis van aanwezige sensoren er automatisch geregeld word tussen auto en de hoogstand. Laag stand (stand1) is het afwezigheid stand.

Deze compacte box is de ideale vervanger voor een gemiddeld grootte woning en past vaak weer op dezelfde gaten in de muur als de oude metalen ventilatiebox waardoor hij voor de doe het zelver ook prima is te installeren. Vergeet niet een stukje slang en een slangklem mee te bestellen zodat je nieuwe installatie er weer jaren tegen kan. Druk je op de afstandsbediening op de A dan gaat hij automatisch harder werken als dat nodig is.

Heb je een bestaande metalen ventilatiebox dan is dat naar alle waarschijnlijkheid een box met wisselstroom motor. Vervang je een dergelijk model door deze box met gelijkstroom motor dan bespaar je gemiddeld 60,- euro per jaar op stroomkosten. Energielabel is klasse D.

Zit er aan je bestaande box een perilex stekker dan is de kans groot dat je fase 1 en 3 om moet wisselen omdat hij anders niet goed functioneert. Als je dit nu in de box omwisselt of in het stopcontact dat maakt niet uit.

Meer informatie
SKU 03-00404
EAN 8713418038832
Materiaal Kunststof
Garantie 5 Jaar
Elektrische aansluiting Perilex en Randaarde snoer
Inclusief afstandsbediening
Type motor Gelijkstroom
Diameter 125mm
Luchthoeveelheid 300 m³/h tot 399 m³/h
nom. kanaaldiameter 125
Geluidsproductie 46dB tot 50dB
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Weektopper! Itho ventilatiebox alles in 1 CVE-S vochtsensor RFT
Uw waardering