Draadloze thermostaten

Hoe installeer je een draadloze thermostaat?

Je monteert gemakkelijk een plaat op de gewenste plek op de muur, ongeveer 1,5 meter boven de grond. Vervolgens plaats je hier de thermostaat op. De thermostaat communiceert dan met hoge radiofrequentie of wifiverbinding met de ontvanger van de cv-ketel. Op deze manier kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur bepalen voor jouw woning.

Wat is de beste draadloze thermostaat voor jou?

Cvtotaal biedt veel verschillende soorten draadloze thermostaten van diverse merken in allerlei prijsklassen. Maar welke thermostaat is nou het beste voor jouw situatie? Afhankelijk van je wensen helpt Cvtotaal met het kiezen van de thermostaat die het beste bij jou past. Want welke soorten biedt Cvtotaal dan aan? Dat leggen we je graag uit.

Sommige thermostaten zijn wat uitgebreider dan anderen. Wil je simpelweg alleen de temperatuur kunnen bepalen? Dan is de Honeywell Round Wireless misschien wel wat voor jou. Vind je het ook prettig om de thermostaat te bedienen via een mobiele app en bijvoorbeeld klokprogramma’s in te stellen? Dan is kans groot dat je opzoek bent naar een Google Nest thermostaat. Mocht je een wat uitgebreidere thermostaat zoeken die je kunt bedienen met een mobiele app, klokprogramma’s kan instellen, gemakkelijk de temperatuur per ruimte kan bepalen en die je niet aan de muur hoeft te schroeven. Kies dan voor de Honeywell Evohome thermostaat.

De voordelen van een draadloze thermostaat

  • Gemakkelijk en snel te installeren
  • Simpel om te verplaatsen
  • Bedienen via een app (afhankelijk van het model)
  • Het instellen van klokprogramma’s (afhankelijk van het model)
  • Het verwarmen van kamers apart regelen (afhankelijk van het model)

Waarom jij een draadloze thermostaat van Cvtotaal nodig hebt

Cvtotaal heeft een divers aanbod aan verschillende merken aan draadloze thermostaten. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat jij de thermostaat kiest die het beste bij jouw situatie past. Met dit aanbod van thermostaten met verschillende eigenschappen weet je zeker dat jij de beste keuze maakt. Ook staat Cvtotaal voor goede service. Dat gecombineerd met onze prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat klanten ons beoordelen met een 8,5. En daar zijn wij erg trots op.

Een draadloze thermostaat is een kamerthermostaat die je snel en eenvoudig kunt installeren in je woning, omdat je geen bedrading nodig hebt. In tegenstelling tot een normale thermostaat hoef je deze draadloze variant niet aan te sluiten op je cv-ketel. Buiten dat dit tijd scheelt, kun je zelf bepalen waar je het plaatst, zodat je vanuit een ruimte naar keuze de temperatuur van jouw woning kunt regelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.