Itho Daalderop ventilatiebox

Verschillende ventilatiesystemen van Itho Daalderop

Mechanische ventilatie: Itho Daalderop heeft verschillende soorten mechanische ventilatieboxen. Ze zijn allemaal voorzien van een vochtsensor en de één nog uitgebreider dan de ander. Met de ingebouwde vochtsensor meet de ventilator automatisch het vochtgehalte in de ruimte en past zich daar zelf op aan.

Warmte terugwininstallaties: De warmte-terugwininstallaties van Itho Daalderop zijn zeer duurzame ventilatiesystemen. Met een warmte-terugwininstallatie gaat er geen warmte verloren, want de warmte in de binnenlucht die normaal verloren gaat wordt nu gebruikt om de koude buitenlucht te verwarmen. Met de warmte-terugwininstallaties van Itho Daalderop kun je tot wel 90% van de warmte uit de afgevoerde lucht hergebruiken.

Badkamer ventilatie: De badkamer is eigenlijk de belangrijkste plek van je woning voor ventilatie. Tijdens het douchen of baden komt veel vocht vrij in de vorm van stoom. Dit kan zorgen voor schimmelvorming of muffe geuren die kunnen leiden tot gezondheidsklachten. In het assortiment van Cvtotaal vind je verschillende Itho Daalderop badkamer ventilatoren terug, zowel met of zonder timer en in verschillende designs.

De voordelen van Itho Daalderop ventilatie

  • Standaard 5 jaar garantie
  • Comfortabele en duurzame producten voor jouw woning
  • Optimale prijs/kwaliteit verhouding
  • Laag geluidsniveau

Waarom je een ventilatiesysteem van Itho Daalderop nodig hebt

Je koopt bij Cvtotaal gemakkelijk online jouw gewenste ventilatiesysteem. Binnen het assortiment van Itho Daalderop vind je verschillende soorten ventilatie. Bij ons ben je verzekerd van de beste service en kwaliteit. Cvtotaal maakt het op deze manier zo gemakkelijk mogelijk om een gezond binnenklimaat te creëren.

Itho Daalderop is een Nederlands bedrijf met een breed assortiment aan ventilatieproducten. Itho Daalderop produceert op een duurzame, energiezuinige manier systemen die ook rekening houden met het klimaat. En dit allemaal om een zo comfortabel mogelijk binnenklimaat te creëren voor jou. binnen ons assortiment vind je mechanische ventilatiesystemen, badkamer ventilatoren, WTW-units en verschillende accessoires.

Geen producten gevonden voor deze selectie.