Remeha thermostaten

Met een thermostaat van Remeha ben je altijd verzekerd van een warm huis. Naast de welbekende cv-ketels heeft Remeha ook meerdere thermostaten van hoge kwaliteit en een voordelige prijs. De thermostaten zijn erg gebruiksvriendelijk, waardoor je de thermostaat gemakkelijk bedient en koppelt aan je cv-ketel.

6 producten

per pagina
Remeha Etwist slimme thermostaat
274,-
27 reviews

Te bedienen met mobiele app

Klokprogramma's

Verlicht scherm

Leverbaar
Bekijk product
Remeha eTwist slimme thermostaat
259,-

Te bedienen met mobiele app

Klokprogramma's

Verlicht scherm

Leverbaar
Bekijk product
Remeha isense klokthermostaat
232,-
24 reviews

Intuïtieve bediening

Klokprogramma's

Verlicht scherm

Leverbaar
Bekijk product
Remeha qSense thermostaat
77,-
4 reviews

Makkelijke draai-/drukknop

Geen klokprogramma's

Verlicht scherm

Leverbaar
Bekijk product
Remeha iSense RF klokthermostaat draadloos
379,-
2 reviews

Draadloos

Klokprogramma's

Verlicht scherm

Leverbaar
Bekijk product
Remeha Etwist RF startersset
359,-
Leverbaar
Bekijk product

6 producten

per pagina

Welke thermostaten biedt Remeha aan?

Het assortiment van Remeha bestaat uit 3 verschillende types thermostaten: de Remeha qSense, de Remeha iSense(RF) en de Remeha eTwist.

Remeha qSense:

De Remeha qSense is de ideale kamerthermostaat voor wie eenvoudig en snel naar behoefte de kamertemperatuur wil instellen. De thermostaat beschikt over een handige draai-/drukknop waarmee je simpel de gewenste temperatuur instelt. Op het overzichtelijk, blauw verlichte display kun je eenvoudig de thermostaat aflezen.

Remeha iSense/iSense RF:

De Remeha iSense is een moderne klokthermostaat met een overzichtelijk, blauw verlicht display. Zo kun je gemakkelijk de thermostaat aflezen. Met de iSense kunnen er per dag op meerdere tijdstippen verschillende temperaturen worden geprogrammeerd. In samenwerking met een buitenvoeler die je op je cv-ketel aansluit kun je zelfs een weersafhankelijke regeling creëren. De iSense RF thermostaat is de draadloze versie. Via de meegeleverde iBase RF-zender zorgt deze voor draadloze communicatie met de regelaar in de ruimte.

Remeha eTwist:

Met de slimme Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regel je in een handomdraai de temperatuur. De thermostaat van Remeha is een uiterst veelzijdige klokthermostaat die de gebruiker de mogelijkheid biedt om altijd en overal de gewenste temperatuur in te stellen. Naast de eTwist app is de thermostaat ook gemakkelijk te bedienen met de handige draai-/drukknop.

De Remeha qSense, iSense en eTwist zijn geschikt voor elk type Remeha HR cv-ketels of OpenTherm cv-ketels. Let op: gebruik je de eTwist met een ouder model van Remeha of een ander merk ketel, dan is het nodig om een gateway te gebruiken.

De voordelen van een Remeha thermostaat

  • Gebruiksvriendelijke thermostaten
  • Eenvoudige bediening
  • Groot, overzichtelijk verlicht display
  • Bedienen met mobiele app (eTwist)
  • Het instellen van klokprogramma’s (eTwist en iSense)

Waarom jij een Remeha thermostaat van Cvtotaal nodig hebt

Voor Cvtotaal is een goede service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. We vinden het belangrijk dat we onze klanten tevreden te stellen en dat jij goed geholpen wordt. Binnen ons assortiment vind je alle type Remeha thermostaten, hierdoor weet je zeker dat wij het product hebben dat jij zoekt. Dankzij onze goede service, prijs-kwaliteitverhouding en diverse aanbod beoordelen onze klanten ons met een 8,5 en daar zijn wij erg blij mee!