Vasco ventilatie

Waarom heb je een ventilatiesysteem van Vasco nodig

Een ventilatiesysteem is erg belangrijk als het gaat om een comfortabel binnenklimaat. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat vuil, vocht en stof uit de lucht wordt gehaald. Gebeurt dit niet dan kan het op den duur voor schimmelvorming en gezondheidsklachten zorgen.

Naast de standaard mechanische ventilatiesystemen vind je binnen het assortiment van Cvtotaal ook ventilatiesystemen met warmteterugwinning. Een ventilatiesysteem met warmteterugwinning heeft dezelfde eigenschappen als een standaard mechanisch ventilatiesysteem, alleen wat het als extra voordeel heeft is dat naast vuil, vocht en stof ook warmte uit de binnenlucht wordt gehaald. En deze warmte wordt hergebruikt om de frisse, schone buitenlucht op te warmen. Zo bespaar je op je gasrekening!

De voordelen van een Vasco ventilatiesysteem

  • Standaard met ingebouwde vochtsensor
  • Grote capaciteit
  • Energiezuinige ventilatiesystemen
  • Altijd schone en gezonde lucht

Waarom jij een Vasco ventilatiesysteem van Cvtotaal nodig hebt

Als je opzoek bent naar een ventilatiesysteem van Vasco ben je bij Cvtotaal aan het juiste adres. Je koopt op een snelle en eenvoudige manier je nieuwe unit en bent verzekerd van de beste service en kwaliteit. Met de Vasco ventilatiebox C400(RF) en de Vasco WTW unit DX hebben we altijd een product geschikt voor jouw situatie. deze combinatie van service, prijs-kwaliteitverhouding en productaanbod zorgt ervoor dat klanten ons beoordelen met een 8,5 en daar zijn wij erg blij mee.

Vasco is een absoluut topmerk op het gebied van ventilatiesystemen. De ventilatiesystemen zorgen voor een optimale regeling van de luchtkwaliteit in elke woon- en werkruimte. Het zorgt ervoor dat het vuil, vocht en stofdeeltjes uit de binnenlucht worden verwijderd. Dit is van essentieel belang, omdat vuil, vocht en stofdeeltjes in de lucht op den duur kunnen zorgen klachten waaronder schimmelvorming en gezondheidsklachten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.