Nefit thermostaten

Wanneer heb je een Nefit thermostaat nodig?

Heb je een cv-ketel van Nefit, dan heeft het de voorkeur om ook een Nefit thermostaat te gebruiken. De EasyControl thermostaat van Nefit kan ook gebruikt worden met andere merken cv-ketels, al moet deze ketel wel een OpenTherm cv-ketel zijn. De Nefit Moduline 1010 kan daarentegen alleen gebruikt worden in combinatie met een Nefit cv-ketel met EMS of OpenTherm.

Nefit Bosch EasyControl

De EasyControl van Nefit is een populaire thermostaat van Nefit. Het is een slimme thermostaat die daarnaast heel eenvoudig is. Hij is makkelijk te bedienen met het grote, duidelijke display of met je smartphone. Ook kan de Nefit EasyControl zich automatisch aan jouw levensritme aanpassen. Zo bespaar je energie zonder dat je het merkt. De Nefit Bosch EasyControl is ook geschikt als thermostaat voor zoneregeling.

De voordelen van een Nefit thermostaat

  • Zuinigheid en comfortabel
  • Helpt energie te besparen
  • Zorgt voor een prettig woonklimaat
  • Erg eenvoudig en toch geavanceerd
  • Geschikt voor zoneregeling (EasyControl)

Waarom jij een Nefit thermostaat van Cvtotaal nodig hebt

Cvtotaal vindt het belangrijk dat jij goed geholpen wordt. Dit doen we door een goede service te leveren en bieden wij producten aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Cvtotaal heeft een aantal thermostaten van Nefit met verschillende eigenschappen. Zo weten we zeker weten dat we kunnen bieden wat jij zoekt. Deze combinatie van service, prijs-kwaliteitverhouding en productaanbod zorgt ervoor dat klanten ons beoordelen met een 8,5 en daar zijn wij erg blij mee.

Nefit is zeer innovatief. Ze hebben een geavanceerde regelmethode ontwikkeld om de cv-ketel nog zuiniger aan te sturen, zonder dat je inboet op comfort. Het is een thermostaat die goed aanvoelt wat er moet gebeuren. Het zorgt voor een goede temperatuur van de lucht in je huis. Hier zit het geheim. Het gaat niet om de temperatuur van het water wat door de leidingen gaat, maar de warmte van de lucht in je woning.

Geen producten gevonden voor deze selectie.