Zehnder ventilatie

Waarom is mechanische ventilatie belangrijk in huis

Voor een comfortabel en schoon binnenklimaat is het belangrijk om goed te ventileren in je woning. In de binnenlucht gaat vuil, vocht en stof zich ophopen. Dit gaat ten koste van de gezonde binnenlucht. Dit kan op den duur zorgen voor gezondheidsklachten. Dit is niet iets wat je wilt! Met mechanische ventilatie wordt de ongezonde binnenlucht afgevoerd en door rooster en kieren wordt frisse en gezonde buitenlucht aangevoerd. Op deze manier beschik je altijd over een gezond binnenklimaat.

De voordelen van Zehnder ventilatie

  • Stille en energiezuinige ventilatieboxen
  • Met ingebouwde RF-ontvanger en vochtsensor
  • Na registratie 7 jaar garantie
  • Verkrijgbaar met perilex- en randaarde stekker

De Zehnder ComfoFan Silent ventilatiebox

De Zehnder ComfoFan Silent is de zuinigste ventilatiebox in zijn soort. Waar zijn voorganger, de ComfoFan S, al bekend stond om het lage energieverbruik, is de ComfoFan Silent nog eens 10% zuiniger. Naast dat de ComfoFan Silent erg energiezuinig is, is hij zoals de naam al doet vermoeden, ook erg stil. De ventilatiebox heeft een extreem laag geluidsniveau dankzij een uniek ontworpen kunststof radiaalwiel. De ComfoFan Silent is dus nóg stiller, nóg energiezuiniger en door het gebruik van gerecyclede producten ook nóg duurzamer. De Zehnder ComfoFan Silent ventilatiebox is nu al klaar voor de eisen van de toekomst.

Waarom je een Zehnder ventilatiesysteem van Cvtotaal nodig hebt

Als je opzoek naar een ventilatiesysteem van Zehnder zit je bij Cvtotaal goed. Je koopt op een snelle en eenvoudige manier je nieuwe unit en bent verzekerd van de beste service en kwaliteit. Met de Zehnder ComfoFan Silent haal je ook nog eens een stille en energiezuinige ventilator in huis. Cvtotaal maakt het op deze manier zo gemakkelijk mogelijk om de volgende stap voor een duurzame toekomst te zetten. Wij vinden betrouwbaar en kwaliteit erg belangrijk. Dit is de reden dat onze klanten ons met een 8,5 beoordelen.

Een ventilatiesysteem vormt de basis voor een optimaal binnenklimaat door optimale luchtverversing. De ventilatiebox zorgt ervoor dat de vervuilde lucht wordt afgevoerd, waarna via raamroosters verse lucht binnenkomt. De ventilatieboxen van Zehnder hebben als voordeel dat ze erg stil en energiezuinig zijn. Op deze manier creëer je een comfortabel binnenklimaat zonder dat je er weet van hebt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.