Ventilatoren

Ventilatoren zijn in de zomer heerlijk om een koele bries te creëren. Maar hij kan ook het bereik van jouw airco vergroten doordat hij de koude lucht verder de kamer in kan blazen. Bij Cvtotaal bieden we enkel ventilatoren aan van topkwaliteit. Én bestel jij je ventilator voor 16:00, dan heb je hem de volgende dag al in huis. Wel zo comfortabel tijdens de zomerperiode!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een ventilator nodig?

Wanneer het warm is, is het fijn om een ventilator in je woning te hebben. Een ventilator zorgt voor een verkoelende lucht, wanneer het warm is in je woning. Ventilatoren produceren wind, welke wordt ervaren als koel, doordat het direct langs/op je lichaam komt. Hierdoor verdampt het zweet op je lichaam sneller waardoor het koel aanvoelt.

Een extra functionaliteit die vaak als fijn wordt ervaren is de zogenoemde zwenkfunctie. Ventilatoren met zwenkfunctie sturen de wind naar meerdere plekken in de ruimte, waardoor het in het algemeen koeler aan gaat voelen. Tevens zorgt dit voor een betere luchtverspreiding.

Voordelen van een ventilator:

  • Directe verkoeling
  • Gebruikt minder stroom dan een airco
  • Hoeft geen installatie aan te pas te komen
  • Verplaatsbaar

Waarom heb jij een ventilator van Cvtotaal nodig?

Met de ventilatoren van Eurom koop je altijd een betrouwbare en goede ventilator. En koop je hem via Cvtotaal dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service tijdens je bestelling. Bestel je jouw ventilator nog vóór 16:00, dan is de ventilator de volgende dag al in huis! Klanten beoordelen ons al jaren gemiddeld met een 8,5!

Nog vragen of heb je hulp nodig? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar!