Vaillant cv-ketels

Het merk Vaillant

Het merk is onderdeel van de grootste cv-ketel fabrikant van Europa: Vaillant Group. Het bedrijf staat bekend om de degelijke en zuinige ketels, die jarenlang meegaan. Een kwaliteitsketel, die energiebesparend is en toch de hoge kwaliteit en een optimaal comfort voor warmte en warm water levert. Hiervoor worden moderne technieken ingezet, en worden de ketels uiteraard grondig getest op de laatste kwaliteitseisen.

in alle CW klassen beschikbaar

Het beste product voor jou is afhankelijk van wat je nodig heeft qua vermogen voor warmte en water. Een goede indicatie hiervoor is de CW waarde in combinatie met het vermogen. Vaillant ketels zijn bij Cvtotaal beschikbaar in elke CW waarde.

In ons assortiment vindt u:

Twijfel je over het vermogen? Gebruik de ketelkiezer of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Ons assortiment Vaillant cv-ketels

Bij Vaillant kun je terecht voor een breed assortiment van hr-ketels en vr-ketels. Een betrouwbare en kwalitatieve cv-ketel, en dan ook nog eens betaalbaar. In het assortiment van Cvtotaal vind je diverse modellen van het merk:

De voordelen van een ketel van Vaillant

Onderhoudsvriendelijk, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Dat beschrijft een Vaillant ketel. Het merk vindt duurzaamheid erg belangrijk. Energiezuinig staat dus hoog op de agenda. Hierdoor bespaar je met de nieuwe ketels tot wel 30% op energie in vergelijking met oudere cv-ketels. Ook de uitstoot van vervuilende gassen wordt tot beperkt tot een minimum. Je bent met een Vaillant cv-ketel zeker van optimaal wooncomfort, kwaliteit en met het juiste gebruik ook nog een besparing op de energiekosten.

Vaillant ketel kopen bij Cvtotaal

Is jouw cv-ketel toe aan vervanging? Bij Cvtotaal kun je de ketels van Vaillant zowel met installatie als zonder installatie aanschaffen. Kies voor een ketel van Vaillant om verantwoord en zorgeloos jouw woning en water verwarmen.

Cvtotaal staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat allemaal voor de beste prijs en service! Klanten beoordelen ons niet voor niets met een dikke 8!

Liever een ander merk cv-ketel bij je thuis?

In het aanbod van Cvtotaal vind je ook andere merken zoals Remeha, Nefit, Vaillant & Ferrolli.

Je bent op zoek naar een nieuwe ketel? In het assortiment van Cvtotaal vind je cv-ketels van diverse merken. Maar je wilt natuurlijk kwaliteit en betrouwbaarheid. En denk je aan betrouwbaar, dan denk je aan een Vaillant cv-ketel.

Bij Cvtotaal kun je jouw Vaillant cv-ketel los kopen of direct laten monteren. Laat je de ketel door ons installeren? Dan kun je er direct ook een onderhoudscontract bij afsluiten. Zo ben je verzekerd van een goede service tijdens storingen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.