Remeha cv-ketels

Een nieuwe Remeha cv-ketel kopen

Is je huidige cv-ketel aan vervanging toe? Met een nieuwe Remeha cv-ketel maak je de juiste keuze. Betaalbaar én kwalitatief. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waarbij energiebesparing en optimaal comfort centraal staan. En dat allemaal voor een kleine prijs! 

De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. De ketels van dit merk zijn wat goedkoper dan andere merken, maar dat is niet te merken aan de prestaties. Met een Remeha ketel kun je onbezorgd genieten van een verwarmd huis en genoeg warm water. 

Alle Remeha CW klassen beschikbaar

Het beste product voor jou is afhankelijk van wat je nodig hebt qua vermogen voor warmte en water. Een goede indicatie hiervoor is de CW waarde in combinatie met het vermogen. Remeha ketels zijn bij Cvtotaal beschikbaar in elke CW waarde.

In ons assortiment vind je:

Weet je niet welke CW klasse / type ketel het beste bij jouw situatie past?

Met de ketelkiezer weet je snel welke ketel van Remeha bij jouw huishouden past. Gebruik de ketelkiezer

Type Remeha ketels

Remeha heeft diverse modellen/series cv-ketels. Hoewel alle ketels van uitstekende kwaliteit zijn, zitten er tussen de diverse modellen, verschillen in onder andere geluidsniveau en rendement op tapwater.

Hieronder vind je een opsomming van alle Remeha modellen:

Een Remeha cv-ketel kopen bij Cvtotaal

Bij Cvtotaal kun je de ketels van Remeha zowel met installatie als zonder installatie aanschaffen. De betaalbare ketels staan voor kwaliteit, waardoor het een mooi product is voor ieder huishouden. Zeker in het geval van een kleiner budget.

Je bestelt een nieuwe ketel eenvoudig online bij Cvtotaal, zodat je product snel wordt geleverd. We streven altijd naar de beste prijs en service! Klanten beoordelen Cvtotaal niet voor niets met een dikke 8! In het aanbod van Cvtotaal vind je ook andere merken zoals Intergas, Nefit, Vaillant & Ferrolli.


Remeha Cashback stappen en voorwaarden
  1. Koop en laat een van onderstaande Remeha cv-ketel door ons installeren in de actieperiode van 1 februari tot en met 30 april 2023
  2. Registreer jouw aankoop na installatie maar vóór 30 mei 2023 op de actiepagina van Remeha
  3. Ontvang na goedkeuring een cashback tot €150,- binnen 6 weken op jouw rekening
Dit is een actie van Remeha - Cvtotaal is niet verantwoordelijk voor de afhandeling

Het Nederlandse merk Remeha is al jaren een innovatief bedrijf voor de productie van onder andere cv-ketels. Het merk is in Nederland dan ook zeer bekend, wat met name komt door de betaalbare prijzen van de Remeha cv-ketel.

Bij Cvtotaal heb je de mogelijkheid een Remeha cv-ketel los te kopen of direct te laten installeren. Daarnaast kun je er ook direct een onderhoudscontract bij afsluiten. Een goed onderhouden ketel gaat immers extra lang mee en biedt het meeste wooncomfort!

Geen producten gevonden voor deze selectie.