Orcon ventilatieboxen

Waarom ventilatie van Orcon

Continu verse lucht in je woning is van groot belang voor het binnenklimaat. Je wilt jouw binnenklimaat zo comfortabel mogelijk maken. Met de ventilatiesystemen van Orcon kan dit geregeld worden. Orcon wil een zo comfortabel mogelijk binnenklimaat creëren en dat is terug te zien in de kwalitatief hoogwaardige producten.

Alle Orcon Smartline ventilatiesystemen zijn standaard uitgerust met een vochtsensor. Verder zijn ze uit te breiden met extra CO2 ruimtesensoren en extra 15RF afstandsbedieningen.

Tevens zijn de ventilatiesystemen van Orcon leverbaar met randaarde stekker of perilex stekker. Dit staat per product aangegeven op de productpagina. Een perilex stekker is ook los bij te bestellen.

De voordelen van Orcon ventilatie

  • Ingebouwde vochtsensor
  • Tot maar liefst 7,5 jaar garantie na registratie
  • Stille ventilatiesystemen
  • Altijd verzekerd van frisse schone lucht
  • Eenvoudige installatie

Warmte-terugwininstallatie van Orcon

Naast mechanische ventilatiesystemen heeft Orcon ook warmte-terugwininstallaties. Warmte-terugwininstallaties zijn ontwikkeld om de warme lucht die normaal gesproken verloren gaat bij het ventileren te hergebruiken. De warmte-terugwininstallaties van Orcon hebben een rendement tot wel 99%.

Warmte-terugwininstallaties zijn voorzien van een warmtewisselaar. Met de warmtewisselaar wordt de warmte uit de binnenlucht vastgehouden en gebruikt om de frisse, schone buitenlucht op te warmen. Op deze manier creëer je een nog aangenamer binnenklimaat, want naast schone, gezonde lucht is deze nu ook opgewarmd en dit zonder het gebruik van gas!

Waarom jij een Orcon ventilatiesysteem van Cvtotaal nodig hebt

Als je opzoek naar een ventilatiesysteem van Orcon zit je bij Cvtotaal goed. Je koopt op een snelle en eenvoudige manier je nieuwe unit en bent verzekerd van de beste service en kwaliteit. Omdat Orcon zich focust op het produceren van duurzame ventilatieproducten weet je zeker dat je een goed product in huis haalt. Cvtotaal maakt het op deze manier zo gemakkelijk mogelijk om de volgende stap voor een duurzame toekomst te zetten. Wij vinden betrouwbaar en kwaliteit erg belangrijk. Dit is de reden dat onze klanten ons met een 8,5 beoordelen.

Een goed werkend ventilatiesysteem is van groot belang voor een optimaal, fris en gezond binnenklimaat. Met een mechanisch ventilatiesysteem of een warmte-terugwininstallatie van Orcon kun je ervoor zorgen dat het binnenklimaat te allen tijde optimaal is. Wanneer je niet voldoende ventileert in je woning kunnen er al snel problemen ontstaan waaronder gezondheidsproblemen, vochtproblemen, ongedierte, schimmels en aantasting van je inboedel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.