Airco laten installeren

Wil jij tijdens de hete zomerdagen altijd een koele woning? Dan is een airco een mooie uitkomst. Binnen een mum van tijd koelt het systeem jouw woning, zodat je kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Een airco bestel je eenvoudig online, en ook een airco laten installeren regel je direct online! Wij verkopen airco’s van diverse A-merken zoals Qlima, Haier of Panasonic. Neem een kijkje in ons airco aanbod.

Bij Cvtotaal heb je jouw bestelling zo in huis. Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis! Je kunt de airco los kopen of direct laten plaatsen. Laat je de airconditioning door ons installeren? Dan ben je verzekerd van een veilige installatie door een STEK-erkende installateur.

3 producten

Haier Tundra 2023 split unit airco 2,5kW
558,-

Turbo koelfunctie

Te bedienen met mobiele app

Geschikt tot: 65m³

Leverbaar
Bekijk product
Haier Tundra 2023 split unit airco 3,5kW
634,-

Turbo koelfunctie

Te bedienen met mobiele app

Geschikt tot: 90m³

Leverbaar
Bekijk product
Haier Tundra 2023 split unit airco 5,0kW
906,-

Turbo koelfunctie

Te bedienen met mobiele app

Geschikt tot: 125m³

Binnenkort leverbaar
Bekijk product

Een airco laten monteren

Wil je een airco laten monteren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de pagina van de gewenste airco. Aan de hand van aangeleverde foto’s stellen wij op werkdagen binnen 24 uur een offerte voor je op, zodat jouw nieuwe airco door een ervaren vakman wordt geïnstalleerd. Belangrijk om te weten is dat de airconditioning geïnstalleerd moet worden door een STEK-erkend monteur. Deze STEK-certificering is de basis voor alle koeltechnische werkzaamheden, en verzekert je dat de airconditioning veilig en op de juiste wijze geïnstalleerd is. Het certificaat staat dus voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Airco zelf installeren

Als je zelf een beetje handig bent, dan kun je natuurlijk een poging wagen om de airco zelf op te hangen. Maar let er wel op dat een airconditioning met een binnen- en buitenelement, oftewel de split-unit airco, alleen door gecertificeerde (STEK) monteurs mag worden geïnstalleerd. Dit om onjuiste installatie te voorkomen, waarbij koudemiddelen kunnen gaan lekken. Bij aankoop van de airco kun je aangeven of je zelf een STEK erkende vakman hebt om de airco te laten installeren, of dat je gebruikt maakt van de installatieservice van Cvtotaal.

Zelf ophangen kan dus, maar het is altijd verplicht om een monteur met STEK certificering de airco in bedrijf te laten stellen.

Airco installeren in bestaande woning

Het is eenvoudig om een airco te installeren in een bestaande woning. Vaak wordt er gekozen voor een split-unit airco. Deze bestaat uit een binnenunit, die aan de wand of het plafond wordt bevestigd, en een buitenunit. Laatstgenoemde wordt uiteraard buiten geplaatst. Deze airco kun je door een erkend vakman laten plaatsen, zodat je zeker weet dat alles goed en op veilige wijze wordt geïnstalleerd.

Airco met montage online bestellen

Wil je een airco aanschaffen? Bij Cvtotaal bestel je eenvoudig en snel online de airco die bij jouw woning en behoeften past. Alle airco’s worden gratis bij je thuisbezorgd. De installatie van de airco door een gecertificeerde monteur kun je direct bij je aankoop regelen via Cvtotaal. Zo geniet je snel van een heerlijke koeling woning en een optimaal rendement van het systeem.

We staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat allemaal voor de beste prijs en service! Klanten beoordelen Cvtotaal niet voor niets met een dikke 8!