Evolar omkasting

Evolar omkasting kopen? Kies dan voor Cvtotaal. Al jaren vind je op Cvtotaal kwalitatieve producten en bijbehorende accessoires, zo ook airco omkastingen van Evolar. Koop eenvoudig en snel online jouw airco accessoires!

Weet je al precies wat je nodig hebt, dan is de bestelling zo geplaatst. Op werkdagen vóór 18.00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis! Ben je nog op zoek naar een nieuwe airco? Neem dan een kijkje in ons airco aanbod. Wij verkopen airco’s van diverse A-merken zoals Qlima, Samsung, LG en Panasonic. Het is ook mogelijk om een airco met installatie te bestellen!

Producten 25-31 van 31

Evolar omkasting achterplaat - Small 700 x 1000mm - zwart
159,-
Leverbaar
Bekijk product
Evolar omkasting achterplaat - Large 1100 x 1200mm - zwart
221,-
Leverbaar
Bekijk product
Evolar omkasting achterplaat - Large 1100 x 1200mm - wit
221,-
Binnenkort leverbaar
Bekijk product
Evolar omkasting achterplaat - Small 700 x 1000mm - rood
159,-
Binnenkort leverbaar
Bekijk product
Evolar omkasting achterplaat - Medium 800 x 1100mm - wit
182,-
Binnenkort leverbaar
Bekijk product
Evolar omkasting achterplaat - Medium 800 x 1100mm - rood
182,-
Binnenkort leverbaar
Bekijk product
Evolar omkasting achterplaat - Large 1100 x 1200mm - rood
221,-
Binnenkort leverbaar
Bekijk product
Pagina

Airco omkasting

Vind je een airco op je dak of buitenmuur niet mooi staan? Koop dan een aluminium omkasting van Evolar op Cvtotaal. Met een airco omkasting van Evolar verstop je gemakkelijk de buitenunit van je airco, de omkastingen van Evolar hebben een luxe uitstraling en zorgen voor een mooie strakke afbouw!

Een split airco

Heb je een nieuwe split airco gekocht, oftewel een split-unit airco? Dan bestaat het systeem uit twee delen: de buiten- en een binnenunit. Het is ook mogelijk om meerdere binnenunits aan te sluiten, komt de buitenunit op het dak of aan de buitenmuur? Bij Cvtotaal kan je omkasting vinden in verschillende kleuren!

Airco omkasting online kopen bij Cvtotaal

In het assortiment van Cvtotaal vind je een aantal verschillende airco covers van Evolar. Deze zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel geleverd. We staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat allemaal voor de beste prijs en service! Klanten beoordelen Cvtotaal niet voor niets met een dikke 8.5!