Doorstroomtoestellen

Een doorstroomtoestel is simpel gezegd een elektrische geiser. Het is een compact toestel met een groot vermogen om water te verwarmen. Een doorstroomtoestel verwarmt alleen water wanneer hier vraag naar is, in tegenstelling tot een boiler die warm water op temperatuur houdt in een reservoir. Ook kunnen de toestellen in principe onbeperkt warm water blijven leveren.

Lijst Productspecificaties tonen

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Clage Cex Doorstroomtoestel 11-13,5kW
  Clage Cex Doorstroomtoestel 11-13,5kW
  Waardering:
  67%
  € 489,72
 2. Clage MCX Doorstroomtoestel 3,5kW
  Clage MCX Doorstroomtoestel 3,5kW
  € 376,17
 3. Stiebel Eltron DEM 3 Electronic
  Stiebel Eltron DEM 3 Electronic
  € 251,09
 4. Clage MBH Doorstroomtoestel 4,4kW
  Clage MBH Doorstroomtoestel 4,4kW
  € 294,20
 5. Stiebel Eltron DHF13C 13kW
  Stiebel Eltron DHF13C 13kW
  € 444,63
Lijst Productspecificaties tonen

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Werking van een doorstroomtoestel

In het doorstroomtoestel bevind zich een spiraalvormige buis met elektrische verwarmingselementen. Aan de ene kant van de buis stroomt het koude leidingwater binnen en aan de andere kant van de buis stroomt er warm water uit. Door een stromingsschakelaar weet het toestel wanneer er water moet verwarmd worden, deze staat in verbinding met de warmwaterkraan.

Belangrijk bij aankoop

Bekijk voor de aankoop altijd de specificaties van het toestel. Let in bijzonder op de tapcapaciteit, oftewel de maximale hoeveelheid water het toestel kan verwarmen per minuut. Doorstroomtoestellen kunnen in principe onbeperkt warm water blijven leveren, echter is er wel een maximum wat het toestel per minuut kan verwarmen.

Waarom je bij CVtotaal je nieuwe doorstroomtoestel gaat kopen

Doordat wij groot inkopen bij beste merken zoals Clage en Stiebel Eltron zijn we in staat lagere prijzen te vragen dan concurrenten. Met meer dan 6300 klantbeoordelingen die ons gemiddeld een 8,8/10 geven op basis van prijs, gemak en service hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van je doorstroomtoestel. Vandaag besteld, is morgen gratis thuisbezorgd!